• Geri dön

  • 1.903 Görüntülenme

  • 231 Haber

  • 10.228 İşletme görüntülenme


Türkiye’nin Hepsiburada’sı, en beğenilen teknoloji markalarından ürünleri Efsane Kasım kapsamında düzenlediği “Efsane Marka Günleri”nde kaçırılmayacak indirimlerle satışa sunuyor. Teknoloji tutkunlarının en çok ilgi gösterdiği ürünlerden bir seçme sunan Efsane Marka Günleri, 1-6 Kasım tarihlerinde belirli ürünlerde fırsatlar sunacak.

Hepsiburada’nın 1-6 Kasım arasında düzenlediği Efsane Marka Günleri’nde, dev teknoloji markalarının en dikkat çekici ürünleri, kaçırılmayacak indirimlerle teknoloji severlerle buluşturuyor.

Efsane Marka Günleri kapsamında Samsung, Xiaomi, Huawei, Logitech, Honor, Oppo, Realme, Anker, Sony, Microsoft, TCL, Reeder ve Vivo gibi markaların en çok tercih edilen modelleri indirimli fiyatlarla Hepsiburada müşterilerine sunuluyor.

1 Kasım’da Samsung telefon ve aksesuarlarıyla başlayan Efsane Marka Günleri’nin Tekno Çarşamba’yla birleşen ikinci gününde, Xiaomi’nin ürünleri Hepsiburada’nın teknoloji severler için sahne alacak.

Efsane Marka Günleri’nde 1 hafta boyunca teknolojinin yanı sıra moda, güzellik ve kişisel bakım kategorilerinde seçkin markalar, kendi günlerinde indirime girecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL