• Geri dön

  • 811 Görüntülenme

  • 231 Haber

  • 10.228 İşletme görüntülenme


Hepsiburada, 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketi sonrasında “Hepsiburada Sözü” ile hayata geçirdiği ‘Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü’ programı kapsamında yer alan toplumsal fayda projesi “Bir Gülüş Yeter” ile Kahramanmaraşlı 18 öğrenciyi Türkiye-Ukrayna basketbol milli maçını izlemeleri için İstanbul’da ağırladı.

Hepsiburada organizasyonuyla Kahramanmaraş’tan İstanbul’a uçakla gelen 18 öğrenci ve öğretmenleri, güne profesyonel rehber anlatımıyla Boğaz’da tekne turu yaparak başladı.

Kahramanmaraş’lı öğrenciler, Hepsiburada’nın Türkiye Basketbol Federasyonu ile gerçekleştirdiği sponsorluk anlaşması kapsamında Erkek Basketbol A Milli Takımımızın Ukrayna ile gerçekleştirdiği milli maçta Sinan Erdem Spor Salonu’nda yerlerini alarak Milli Takımımızı desteklediler. A Milli Basketbol Takımımızın maçını ilk kez canlı izleyen çocukların heyecanı gözlerden kaçmazken, Milli Takımımızın Ukrayna karşısında aldığı galibiyetle coşkuları bir kat daha arttı. Maçı CEO’muz Nilhan Onal Gökçetekin ile birlikte izleyen çocuklar ayrıca Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile de tanışma fırsatı yakaladılar. Çocuklar ayrıca açtıkları pankartla milli takımı olimpiyat dönüşü Kahramanmaraş’a davet ettiler.

Projenin ikinci gününde ise çocuklar Legoland’i ziyaret ederek doyasıya eğlendiler. Legoland ziyaretinin ardından Kahramanmaraş’a dönen çocuklar ve öğretmenleri Hepsiburada’ya teşekkür ederken, çok güzel anılar biriktirdiklerini aktardılar. Hepsiburada, ‘Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü’ çalışmaları doğrultusunda sürdürdüğü sosyal destekler arasında yer alan “Bir Gülüş Yeter” projesi kapsamında, ilerleyen dönemlerde de yeni etkinlikler gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL