• Geri dön

  • 2.179 Görüntülenme

  • 231 Haber

  • 10.228 İşletme görüntülenme


Cilde daha çok özen gösterilmesi gereken Sonbahar aylarında, yazın yıpratıcı etkilerini uzaklaştıracak ürünler Hepsiburada’da.

Hepsiburada, birbirinden farklı bakım ve güzellik ürünleriyle yaz aylarında deniz, kum ve güneşten oluşan cilt lekelerine en uygun çözümleri sunuyor. Aniden soğuyan havalara karşı dermakozmetik ürünleri uygun fiyatla bakım tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Sonbahar aylarında bakım ürünleri arasında cilt bakımının en temel adımları; temiz bir cilt için cildi nazikçe yenileyen, renk eşitsizliklerini gideren ve bunun yanında cilt dokusunu yenileyen peelingler, yoğun nem oranına sahip nemlendirici kremler, koruyucu ampul kürleri ön plana çıkıyor.

Kuru ciltleri soğuk havalarda nemli tutmak için yoğun, kalın bir yapısı olan bitkisel yağlar bakım rutinlerine dâhil olurken, Hepsiburada’da bulunan bakteri ve mantar karşıtı özelliklere sahip Hindistan cevizi yağı ve Shea yağı bu güçlü nemlendirici yapıya sahip yağların arasında yer alıyor.

Normal bir dönemde bakım rutini içerisine çok fazla dahil olmayan göz ve dudak kremleri sonbahar ayları bakım rutinlerinde üst sıralara çıkıyor. Aniden soğuyan havalarda kuruyan dudakları ve göz çevresini de ayı oranda nemli tutmak önemli. Birbirinden çeşitli aromaya sahip dudak nemlendiricileri, yoğun nem oranına sahip göz kremleriyle birlikte Hepsiburada’da bakımına önem verenleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL