• Geri dön

  • 2.449 Görüntülenme

  • 231 Haber

  • 10.228 İşletme görüntülenme


Hepsiburada’nın Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü programından faydalanan girişimci kadınların, tüm Türkiye ile buluşturdukları doğal bakım ürünleri, büyük ilgi görüyor. Program, sağladığı reklam ve pazarlama desteğiyle, hepsi el emeği ve hepsi doğal diyerek, doğallıktan şaşmayan tüketicilerle buluşturuyor.

Türkiye’nin Hepsiburada’sı, 2017 yılında başlattığı ve sayıları 28 bine ulaşan girişimciyi desteklediği Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü Programı ile istihdama, yerel kalkınmaya, sürdürülebilir ve kapsayıcı bir ekonomik büyümeye katkı sağlamak için çalışmaya devam ediyor. Hepsiburada’nın Girişimci Kadınlara Teknoloji Programı ile ilk kez ticarete atılan ya da e-ticaretle işlerini büyütmek isteyen girişimci kadınların platform üzerinden satışa sundukları ürünleri, “hepsi doğal”, “hepsi el emeği” gibi etiketlerle ön plana çıkarılıyor. Programın girişimci kadınlara özel sağladığı reklam ve pazarlama destekleriyle görünürlüklerinin artmasına katkı sağlanan ürünlerden, özellikle doğal bakım ürünlerine yönelik tüketici ilgisi dikkat çekiyor.

Girişimci kadınların, Hepsiburada platformu üzerinden tüm Türkiye ile buluşturdukları ve bilinçli tüketim konusundaki farkındalığın artmasıyla büyük ilgi gören tamamı doğal bakım ürünlerinden dikkat çeken bir kaçı ise şöyle:

Soap & Beauty Aynısefalı (Calendula) Sabun: Çömlek kadife çiçeği olarak da bilinen Aynısefa çiçeği özütünden elde edilen çok özel ve tamamen doğal olan bu sabun, iltihaplı ve kaşıntılı cildi rahatlatıp, küçük yaraların iyileşme süresini de hızlandırıyor. Kuru ve çatlamış ciltlerde harika etkiler yaratan Soap & Beauty Aynısefalı sabun, egzama, sedef ve dermatit gibi birçok sorunlu cildi de rahatlatıyor. Saç için de kullanılabiliyor, alkol, paraben, sls ve hayvansal yağ içermiyor.

Adalin Doğal Gül Suyu - Yağı Alınmamış %100 Saf ve Doğal Tonik - Cilt, Saç ve Aromaterapi İçin: Doğal gül suyu, bilinen en iyi doğal yüz toniklerinden biri ve tüm cilt tipleri için kullanıma uygun. Adalin Doğal Gül Suyu da, gül yapraklarının su distilasyonu ile elde ediliyor. Yağı alınmadan şişelenen bu gerçek doğal gül suyu, hiçbir sentetik koku, koruyucu içermiyor. İçerdiği doğal maddelerin fermantasyonu sayesinde, oda sıcaklığında, kapağı açıldıktan sonra bile rahatlıkla 12 ay kullanabiliyor.

Bhava Cosmetics Argan Yağlı Cilt Bakım Kremi: Bhava kozmetik ürünleri, % 100 bitkisel yağlar ve % 100 saf uçucu yağlar ile formüle ediliyor. Büyük ilgi gören Argan yağı da, içeriğindeki esansiyel yağ asitleri sayesinde cildi nemlendiriyor, besliyor ve bakım yapıyor. Normal ciltlerin günlük bakımı için uygun bu çok özel yağ, Shea Butter (karite yağı) ve badem yağının bariyer güçlendirici etkisi ile ciltten su kaybını önlüyor.

SwissBio Booster Butter Orijinal Saç Bakım Yağı 200 ml: Orijinal bir saç bakım ürünü olan SwissBio Booster, 13 farklı doğal yağ ve E vitamin içeriyor. Tamamen doğal ve zengin içeriği ile saç derisini besliyor, bakım yapıyor, saç tellerini yıpranmalara karşı onarıyor, yumuşatıyor, daha canlı ve parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor.

Nine&Mine Doğal Yaşam Lavanta Özlü Şampuan: Hepsiburada Girişimci Kadın ürünü bu şampuan da, en kaliteli ve doğal hammaddeler ile, %100 saf sabit ve uçucu yağ kullanılarak üretiliyor. Uzun ve titiz AR-GE çalışmaları ile geliştirilen formülü sayesinde doğaya saygılı, %90-95 oranında doğal ve zengin içeriğe sahip. İçeriğinde yer alan lavanta uçucu yağı, aloe vera, sarımsak, ısırgan otu, buğday ve soya protein özü sayesinde kökten uca saçlara bakım yaparak derinlemesine temizliyor, nemlendiriyor, ışıltı vererek canlandırıyor. Saçların sağlıklı ve hacimli görünmesini sağlıyor.

Aicha Lavanta Lavantalı S.o.s Balm: İçeriğindeki kakao, shea, keten tohumu, kantoron, hint, iğde gibi değerli yağlar ve lanolin, balmumu sayesinde kurumuş bölgelere yoğun nemlilik kazandıran bu Girişimci Kadın ürünü de, cildi besliyor ve yenilenmesine yardımcı oluyor. Parmak ucuyla az miktarda alınarak topuk, dirsek gibi çok kuru bölgelere masajla uygulanan ürün, doğal formülü ile cildi yumuşatırken bakım da yapıyor.

Pink Ginger Detoks Pembe Kil Maskesi 50: Doğal kil ile tıkanmış gözeneklerin arındırılmasına, cildin aydınlık görünmesine yardımcı olan bu ürün, içeriğindeki Niasinamid ile cildin yağ dengesini de koruyor. Formülündeki salisilik asit ölü hücrelerin uzaklaştırılmasına yardımcı olurken, cadı fındığı özü canlılık sağlıyor. Antioksidan nar ekstraktı ve C vitamini ile cildi koruyor, aydınlatıyor, cilt tonunun düzenlenmesine yardımcı oluyor. Zencefil yağı ile erken cilt yaşlanmasına karşı koruma sağlayan zengin içerikli özel formülü sayesinde, cildi daha ışıltılı, pürüzsüz ve canlı bir görünüme kavuşturuyor.

Türkiye’nin girişimci kadınları, titizlikle ve özenle hazırladıkları tamamı doğal bakım ürünleri ile, kendilerine ve ciltlerine değer veren tüm kadınları Hepsiburada’ya bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL