• Geri dön

  • 2.429 Görüntülenme

  • 231 Haber

  • 10.228 İşletme görüntülenme


‘Anne sevgisi bir başkadır’ diyen Türkiye’nin Hepsiburada’sı, 40’dan fazla kategoride 44 milyonu aşkın ürün çeşidiyle, bu Anneler Günü’ne de her annenin zevkine uygun hediyeyle hazır.

Hepsiburada, her yılın en özel günü olan Anneler Günü’nde, kampanyaları, sürpriz fırsatları, indirimleri ve eşsiz zenginlikteki ürün yelpazesiyle herkesin yanında. ‘Anne sevgisi başkadır.. Her anne de başkadır’ diyen Hepsiburada, birbirinden farklı ruha, enerjiye, karaktere sahip anneler ve kendini anne hissedenlerin bu Anneler Günü’nde de gönlüne göre bir hediye seçeneği sunuyor.

Kombinlerin ustaları annelere birbirinden farklı stil önerileri, kitap kurdu annelere klasiklerden modern yazarların son eserlerine pek çok kitap alternatifi, bakımlı annelere kendilerini iyi hissettirecek güzellik ürünleri sunan Hepsiburada, sevinçlerinin bir parçası olma umuduyla tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyor.

Moda tutkunu annelere;
Aldo Fresca omuz ve el çantaları ve Aldo Tirarith ayakkabı stil sahibi annelerin gözdesi olurken, Marc By Marc Jacobs kadın kol saati, Perspective taş sıralı küpe seçenekleri aksesuardan vazgeçmeyen anneler için birebir.

Bakımlı annelere;
Güzelliğine düşkün anneler için Arzum Volume Pro Hava Üflemeli Saç Düzleştiricisi, Lierac Phytolastil Çatlak Bakım Jeli, Philips Lumea Prestige IPL Tüy Alma Cihazı + Vücut ve Yüz Başlığı ve daha birçok farklı alternatif Hepsiburada’da.

Teknolojik annelere;
Telefon ve bilgisayar tutkunu annelere, Huawei Matebook, Samsung Galaxy S21 FE cep telefonu, teknolojiyi günlük yaşamına dahil eden annelere ise Xiaomi Mi Band 6 Akıllı Bileklik Huawei Watch Gt 3 Elegant akıllı saat.

Temizliğe düşkün annelere;
Evini güzelleştirmeyi seven annelere, Philips SpeedProMax Şarjlı Dikey Süpürge, Grundig 16 Programlı (Isı Pompalı) Kurutma Makinesi, Xiaomi Dunhome Ev Tipi Sterilizasyon Cihazı.

Keyfine düşkün annelere;
Sabah çayını veya kahvesini içmeden güne başlayamayan annelere, Karaca Çaysever Konuşan Çay Makinesi, Madame Coco Gloria 2'li Kahve Fincan Seti, kendiyle vakit geçirmeyi seven annelere ise Coho Concre Antique Dövme Bakır Kaseli Boz Aromaterapi Buhurdanlık.

Misafirperver annelere;
Mutfakta harikalar yaratan annelere, Samsung Solo Mikrodalga Fırın, Sinbo Çay Seti ve daha birçok küçük ev aleti Hepsiburada’da.

Aradıkları ürünü hızla ve güvenle bulmak isteyenler, Hepsiburada uygulaması üzerinden annelerin gözlerini parlatacak ürünleri, ‘fotoğraf, görsel’ yükleyerek, barkod okutarak hatta ‘sesleriyle’ aratarak kolayca bulup sipariş edebiliyorlar. Anneler için seçilen, birkaç ‘tık’la kolayca ve en uygun fiyatlarla sipariş edilen hediyeler, Hepsiburada’nın hızlı teslimat hizmeti Hepsiexpress ve geniş teslimat seçenekleri ile, en titiz, en güvenli en hızlı şekilde adrese kapıdan teslim ediliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL