• Geri dön

  • 566 Görüntülenme

  • 144 Haber

  • 644 İşletme görüntülenme


Team Paribu sporcularının hikâyelerini aktarmak amacıyla hazırladığı “Team Paribu Chronicles” serisi ilk videosuyla yayında.

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto varlık işlem platformu Paribu’nun çatısı altındaki Team Paribu’nun spora ve sporcuya destek olmak amacıyla yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Team Paribu sporcularının hikâyelerini yakından ele alan ve genç sporculara ilham verecek nitelikte bir içerikle “Team Paribu Chronicles” serisini hazırladı.

Team Paribu sporcularını en doğal hâlleriyle ekrana taşıyan, arşiv niteliğinde bir içerik olan Team Paribu Chronicles’ın çekimleri, Kreatif Direktör Efe Öztezdoğan ve İpek Kent’in yönetmenliğinde gerçekleşti.

Sporcuların profesyonel hayatlarındaki yolculuklarında yaşadıkları anları ve günlük rutinlerini ele alan bu belgeselin ilk bölümünde İlke Özyüksel’in bir günü konu alındı. Yıl boyunca diğer sporculara özel videoların da hazırlanacağı bu seri, Paribu YouTube kanalı ve Team Paribu’nun sosyal medya hesaplarında yayınlanacak.

Team Paribu sporcularının ilham veren hikâyelerine eşlik edebileceğimiz Team Paribu Chronicles’ın millî modern pentatlet İlke Özyüksel’in yer aldığı ilk bölümü şimdi Paribu YouTube kanalında.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL