• Geri dön

  • 833 Görüntülenme

  • 64 Haber

  • 120 İşletme görüntülenme


Sevgililer Günü’ne özel kahve keyfi…

Siemens’in yeni nesil kahve makinası ile kalbe giden yol

Sevgililer gününde hediye seçeneklerine Siemens Tam Otomatik Kahve Makinesi TQ505R09, eklendi. Yeni nesil kahve deneyimini üst düzeyde hissettiren iAroma teknolojisine sahip TQ505R09 modeli, anlamlı bir Sevgililer Günü hediye seçeneği olarak dikkat çekiyor.

Tam kıvamında kahve deneyimi

Arkadaşlar arasında olduğu kadar sevgililer arasındaki bağları da güçlendiren sohbetlerin olmazsa olması, Siemens TQ505R09 tarafından hazırlanan kahve şimdi, kokusu, lezzeti ve tam kıvamı ile Sevgililer Günü’nde de içinizi ısıtıyor.

Siemens’in mükemmel kahve deneyimini yansıtan TQ505R09 Tam Otomatik Kahve Makinesinin hassas aroma teknolojisi iAroma, her fincanda aromayı en iyi şekilde sunan bir kahve deneyimi yaşatırken her çeşit kahvede ve suyun her sertlik seviyesinde tam kıvamında lezzetler sunuyor. İşte Siemens’in yeni nesil kahve deneyimini tutkuyla maksimize ettiği TQ505R09, tam da bu nedenle ‘kalbe giden yol’ sözünü hak ediyor. Siemens TQ505R09 Tam Otomatik Kahve Makinesi, yeni bir başlangıç yapmak veya aşkını tazelemek isteyenlerin 2021’in Sevgililer Günü için güçlü bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor.

Mükemmel tatlar için iAroma sistemi

Benzersiz iAroma sistemi sayesinde Siemens TQ505R09 Tam Otomatik Kahve Makinesi en yüksek kalitede içecekler hazırlamanıza olanak tanır. Seramik öğütücü, akıllı ısıtma ve su pompası sistemi ve yüksek teknolojili demleme ünitesi çekirdeğin leziz tadını fincanınızdaki mükemmelliğe dönüştürür.

Yenilikçi aroma Double Shot fonksiyonu sayesinde, aromadan ödün vermeden ekstra sert kahve hazırlayabilirsiniz. Arka arkaya iki defa öğütme ve demleme işlemi ile aroma Double Shot fonksiyonu size en iyi aromayı sunar. Bu otomatik işlem, daha az su daha az acı tat salgılanması anlamına geldiği için ağızda acı bir tat kalmamasını, yalnızca en iyi çekirdeklerin bardağınıza gelmesini sağlar.

CeramDrive ile eşit kıvamda öğütülmüş çekirdekler

CeramDrive Seramik öğütücü çelik öğütücülere kıyasla uzun ömürlü olmasının yanı sıra kahve aromasını bozmadan öğütme işlemi gerçekleştirir ve çekirdeklerin eşit boyutta öğütülmesi sayesinde dengeli bir aroma sunar.

Tek tuşla dilediğiniz kahveyi kolayca hazırlayın

İster latte macchiato, ister kremsi dokulu bir cappuccino, ister ekstra sert espresso... oneTouch fonksiyonu sayesinde tam otomatik kahve makineniz size tek dokunuşla dilediğiniz kahveyi hazırlama imkânı sunar. Üstün teknoloji ile geliştirilen otomatik sistem, kahve ve süt bazlı içeceklerinizi tam dilediğiniz gibi hazırlamaya olanak tanır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL