• Geri dön

  • 829 Görüntülenme

  • 68 Haber

  • 120 İşletme görüntülenme


Estetik tasarımı ileri teknolojilerle birleştirerek geleceğin yaşamına ilham veren Siemens Ev Aletleri, ülkemizde kahve sektörünün gelişimi ve geleceğinin nabzını tutan Kahve Zirvesi’nde yer aldı. Zirvede yeni ürünü EQ900’ün lansmanını gerçekleştiren Siemens Ev Aletleri, Zincir Mağazalar ve Küçük Ev Aletleri Müdürü Murat Şırlağan’ın Siemens tam otomatik kahve makineleriyle gerçekleştirdiği workshop’la katılımcılara özel bir deneyim sunuldu.

İlk kez Etiyopya’da keşfedilen, Yemen’de içecek olarak tüketilen ve 1554’te İstanbul’a gelerek dünyaya yayılan kahve, 500 yıl aradan sonra yeniden İstanbul’dan dünyaya açılıyor. Türk kahve ekosistemindeki bütün paydaşları bir araya getirmeyi hedefleyen Kahve Zirvesi, bugün (10 Eylül) Haliç Kongre Merkezi’nde başladı.

Siemens EQ900 BaristaMode ile eşsiz kahve deneyimi

Kahve çekirdeği temininden nihai tüketiciye kadar tedarik zincirinin bütün bileşenlerini bir araya getiren Kahve Zirvesi’nin ilk gününde tanıtılan Siemens Ev Aletleri’nin yeni ürünü EQ900 ve diğer tam otomatik kahve makineleriyle özel bir workshop gerçekleştirildi. Siemens Ev Aletleri’nin Zincir Mağazalar ve Küçük Ev Aletleri Müdürü Murat Şırlağan, “ev baristalığı” ve “evde kahve hazırlama” üzerine bir workshop’la kahve profesyonelleri ve kahve meraklılarıyla buluştu. Yoğun ilgiyle karşılanan workshop’ta Siemens Ev Aletleri’nin yeni ürünü EQ900’ün evinizde uluslararası kahve çeşitlerini deneyimleyebileceğiniz CoffeeWorld, çekirdekten en iyi sonucu almayı sağlayan beanIdent sistemi gibi özellikleri dikkat çekerken, konuklar dünyanın herhangi bir ülkesinden tek bir dokunuş ile istedikleri noktada kahve hazırlayabilmeyi keşfedebilecekleri bir dünyaya yolculuk yaptı.

www.siemens-home.bsh-group.com/tr/

*BSH Grubu, Siemens AG’nin Ticari marka Lisansı sahiplerindendir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL