• Geri dön

  • 723 Görüntülenme

  • 68 Haber

  • 120 İşletme görüntülenme


Siemens Ev Aletleri, "Geleceği Merak Edenlere" sloganı ile ilerici teknolojilerle üretilmiş, enerji tasarruflu, yenilikçi ürünler sunmaya devam ediyor. Sınıfının en düşük enerjisini tüketen Siemens ecoCool buzdolapları*, Duo Aircycle teknolojisi sayesinde yiyecekleri ilk günkü tazeliğinde koruyan geniş kullanım alanları ile de dilediğiniz kadar yiyeceği bozulmadan saklama imkanı sunuyor.

Sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip olan Siemens ecoCool buzdolapları*, Duo Aircycle teknolojisi ile sürdürülebilir bir geleceğe öncülük ediyor. Kullanım kolaylığı da dikkat çeken ürün, soğutucu ve dondurucu bölmelerindeki iki ayrı hava akımı ile yüksek verimlilikle soğutma sağlayarak, gıdaların uzun süre tazeliğini koruyor ve bu hava akımı sayesinde kokuların birbirine karışmasını da önlüyor.

Ekstra soğutma alanına ihtiyaç duyulduğunda, duoFlex dondurucu bölmesi tek dokunuşla soğutucuya dönüşebilen ecoCool buzdolapları, ‘tatil modu’na getirildiğinde ise kapanarak ekstra enerji tasarrufu sağlıyor. Üç geniş çekmecesi bulunan dondurucu bölmesini istenilen şekilde organize etmek ve pek çok yiyeceği bozulmadan saklamak mümkün. Home Connect özelliği sayesinde tatil modu, tazelik modu, eko ve süper soğutma modlarına da uzaktan da erişilebilen Siemens ecoCool buzdolapları, ihtiyaç hissedildiğinde Smart Silence moduna getirilerek fısıltı sessizliğinde huzur dolu bir ortam sunuyor. Kullanıcılara ise ecoCool’un sunduğu tüm bu konforun keyfini sürmek kalıyor.

*Kendi genişlik sınıfındaki 2 kapılı solo buzdolapları arasında en düşük tüketime sahiptir. Detaylar siemens-home.bsh-group.com/tr’de.

*BSH Grubu, Siemens AG’nin Ticari marka Lisansı sahiplerindendir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL