• Geri dön

  • 774 Görüntülenme

  • 64 Haber

  • 120 İşletme görüntülenme


Başlangıçtan tatlıya kadar çeşit çeşit yemeklerle sofraların donatıldığı, yeni ve geleneksel tariflerin denendiği Ramazan Ayında daha hızlı ve daha lezzetli yemekleri pişirmek için Siemens Ev Aletleri, kullanıcılara iQ700 Buhar Destekli ve Mikrodalga Fonksiyonlu Ankastre Fırın HN678G4S6 ile iQ500 Buhar Destekli Ankastre Fırın HR538ABS1’i sunuyor. Yemeğinize göre önceden ayarlanmış otomatik buhar destekli pişirme programları ve buhar yoğunluğu seçenekleriyle istediğiniz gibi en iyi sonuçlara ulaşmanızı sağlıyor. Öyle ki artık hamur işleri daha çok kabarıyor, dışı çıtır çıtır içi ise yumuşacık oluyor. Et yemekleri de buhar desteği sayesinde dışı lezzetli bir kabuk bağlarken içi sulu ve daha lezzetli bir halde pişiyor.

Zamandan ve enerjiden tasarruf mümkün
Siemens ankastre ürünleri ile mutfağınız tasarım ve teknolojisini tanımlayan sade, şık, rafine ve sezgisel estetiği yansıtarak ilham veriyor. Birinci sınıf malzeme kullanımı, rengi ve dokusuyla göz kamaştıran HN678G4S6 veHR538ABS1 buhar destekli ankastre fırınlar mutfağınıza tarz katacak. Buharlı destekli ankastre fırınların su hazneleri tasarımıyla şıklık sağlarken kolayca da doldurulabiliyor. Ön ısıtma gerektirmeyen ve enerji tasarrufu sağlayan coolStart fonksiyonu donmuş yiyeceklerinizin pişirilmesini hızlandırıyor. fastpreheat fonksiyonu ise istenilen pişirme sıcaklığına daha çabuk ulaşmanızı sağlıyor.

Kendi kendini temizleme sistemi HN678G4S6’deactiveClean,HR538ABS1’de ise ecoClean sayesinde fırınınızı temizlemenize gerek kalmıyor.

4 tepsiye kadar aynı anda, tam kıvamında pişiyor
Geleceğin teknolojisini evinize getiren Siemens, hotAir özelliği sayesinde yemeklerinizi olabilecek en büyük esneklikle pişirmek için istediğiniz rafı seçebilmenizi ve 4 tepsiye kadar aynı anda, mükemmel bir şekilde pişirmenize imkân veriyor. Fan motorunun yenilikçi teknolojisi, fırının içinde ideal bir ısı dağılımı sağlıyor. Bu sayede yemeğiniz, hangi raf sırasında pişirdiğinizin bir önemi olmadan, her seferinde tam istediğiniz gibi mükemmel pişiyor, hem de aromalar birbirine karışmıyor.

Uzaktan Kontrol ile yemeğiniz siz eve gelmeden hazır
iQ700 Buhar Destekli ve Mikrodalga Entegreli Ankastre Fırını HN678G4S6, sahip olduğu Home Connect özelliğiyle siz evde olmasanız da ‘uzaktan kontrolü’ mümkün kılıyor. Ramazan ayının da gelmesiyle birlikte sofrayı iftara yetiştirebilmek için zamanlama daha da önemli hale gelecek. Home Connect uygulaması üzerinden önceden fırına yerleştirdiğiniz yemeğinizi dışarıdayken çalıştırabilirsiniz. Eve döndüğünüzde yemeğiniz en doğru programda ve tam kıvamında pişmiş olacak.

www.siemens-home.bsh-group.com/tr/

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL