• Geri dön

  • 368 Görüntülenme

  • 68 Haber

  • 120 İşletme görüntülenme


Siemens Türkiye, hızla değişen teknoloji dünyasına tam uyumlu ürün ve çözümleriyle gelecek için bugünü dönüştürmeye devam ediyor. Siemens Türkiye, SINAMICS S200 Servo ailesinin ürün lansmanını iş ortaklarının da katılımıyla Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleştirdi.

Siemens Türkiye, geleceğe tam uyum sağlayan SINAMICS S200 Servo sürücü ailesini tanıttı. Yüksek performans, hassasiyet, gelişmiş güvenlik ve kullanım kolaylığı sunan SINAMICS S200 Servo sürücü sistemi, günümüzün hızla değişen ve dönüşen dünyasında daha yüksek üretkenlik, verimlilik ve düşük maliyet avantajı sağlıyor.

Sistem, aynı zamanda optimize edilmiş ve kullanım kolaylığı ile standart uygulamaların üzerine çıkarak gelecekte oluşabilecek gereksinimlerine de tam olarak uyumlu olarak geliştirildi. SINAMICS S200 Servo sürücü sistemi, optimum fiyat-performans dengesiyle en uygun maliyet çözümlerini sunuyor. Sistem, SIMOTICS S-1FL2 Servo motor, servo sürücü ve kablolarından oluşuyor. Aynı zamanda 0.1kW’dan 7 kW'a kadar uzanan güç aralığı, PROFINET ve PTI gibi seçenekleri ile sistem, geniş bir uygulama yelpazesine sahip.

Sistem, %350'ye varan yük kapasitesiyle üretkenliğin arttırılmasına katkıda bulunuyor. Yüksek çözünürlüklü enkoder ile donatılan sistem, çok daha hassas bir kontrol sağlıyor.

SINAMICS S200 Servo sürücü sisteminin lansmanında konuşan Siemens Türkiye Dijital Endüstriler Hareket Kontrol Bölümü Ülke Müdürü İlker Binyazar, gerçek ve sanal dünyaların birleştirildiği yeni bir esneklik seviyesine geçildiğini belirterek “Ürünlerimizi, ürünlerimizi üretecek makineleri ve bu makinalardan oluşan hatları, fabrikaları daha ilk betonu dökülmeden, vida sıkmadan sanal ortamda yaratabiliyor ve devreye alıp çalıştırabiliyoruz. Digital ikiz konsepti bize bu olanakları sağlıyor ve rekabet avantajı sunuyor. Hedefimiz sürdürülebilir büyüme ise, pazara hızlı çıkmaksa ve hatta karbon sıfır ayak izine ulaşmak istiyorsak, dijitalizasyon endüstrideki en güçlü kozumuz. Bizim hedefimiz de dijital transformasyonu mümkün olan en kolay hale getirmek. Bu nedenle Siemens, Xcelarator platformunu kurdu. Siemens Xcelerator, tüm sektörlerin dijital dönüşümünü hızlandıracak tamamen açık, esnek ve dijital bir ekosistem. Sunduğumuz çözümlerle müşteriler, iş ortakları ve geliştiriciler arasındaki etkileşimi artırma ve kolaylaştırmanın yanında; eğitim almak, keşfetmek ve bilgi alışverişi edinmek hedefiyle oluşturulmuş dijital bir pazaryeri olma özelliği taşıyor. Bugün de bu platformumuzun en yeni üyelerinden SINAMICS S200 Servo sürücü sisteminin lansmanı için bir aradayız. Doğuştan digital, digital ikizi olan, IoT fonksiyonlarına sahip, emniyet ve güvenlik konularında öncü, TIA Portal ile tam entegre ve yüksek maliyet avantajı sunan bu ürünümüzü sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL