• Geri dön

  • 768 Görüntülenme

  • 64 Haber

  • 120 İşletme görüntülenme


Sizi dünyada en çok seven varlık olan annenizi mutlu etmeyi, yüzünde bir tebessüm oluşturmayı unutmayın! Anneler Günü’nde, yeni nesil kahve deneyimini üst düzeyde hissettiren iAroma teknolojisine sahip TQ505R09 Tam Otomatik Kahve Makinesi anlamlı bir hediye olarak öne çıkıyor.

Her fincanda en iyi kahve deneyimi

Siemens Ev Aletleri TQ505R09 tarafından hazırlanan kahve, kokusu, lezzeti ve tam kıvamında olması ile en değerliniz annenize keyifli bir mola sunacak. Siemens’in mükemmel kahve deneyimini yansıtan TQ505R09 Tam Otomatik Kahve Makinesinin hassas aroma teknolojisi iAroma, her fincanda aromayı en iyi şekilde sunan bir kahve deneyimi yaşatırken her çeşit kahvede ve suyun her sertlik seviyesinde tam kıvamında lezzetler sunuyor. Siemens TQ505R09 Tam Otomatik Kahve Makinesi, annenizle karşılıklı gerçekleştireceğiniz sevgi dolu sohbetler için keyifli bir hediye seçeneği olarak karşımıza çıkıyor.

Mükemmel tatlar için iAroma sistemi

Benzersiz iAroma sistemi sayesinde Siemens TQ505R09 Tam Otomatik Kahve Makinesi en yüksek kalitede içecekler hazırlamanıza olanak tanır. Seramik öğütücü, akıllı ısıtma ve su pompası sistemi ve yüksek teknolojili demleme ünitesi çekirdeğin leziz tadını fincanınızda mükemmelliğe dönüştürür.

Yenilikçi aroma Double Shot fonksiyonu sayesinde, aromadan ödün vermeden ekstra sert kahve hazırlayabilirsiniz. Arka arkaya iki defa öğütme ve demleme işlemi ile aroma Double Shot fonksiyonu size en iyi aromayı sunar. Bu otomatik işlem, daha az su daha az acı tat salgılanması anlamına geldiği için yalnızca en iyi çekirdeklerin bardağınıza gelmesini sağlar.

ceramDrive ile birinci sınıf kahvenin tadına varın

Aşınmayan seramikten yapılmış ceramDrive seramik öğütücü disklerinin benzersiz tasarımı sayesinde, kahve çekirdekleri her zaman aynı boyutlarda öğütülüyor. Bu sayede her bir çekirdekten maksimum aroma elde edebiliyorsunuz. Seramik diskler neredeyse hiç eskimediği için birinci sınıf kahvenin tadını uzun süre çıkarmanız garantili.

Tek tuşla dilediğiniz kahve hazır

İster latte macchiato, ister kremsi dokulu bir cappuccino, ister ekstra sert espresso... oneTouch fonksiyonu sayesinde tam otomatik kahve makineniz size tek dokunuşla dilediğiniz kahveyi hazırlama imkânı sunar. Üstün teknoloji ile geliştirilen otomatik sistem, kahve ve süt bazlı içeceklerinizi tam dilediğiniz gibi hazırlamaya olanak tanır.

www.siemens-home.bsh-group.com/tr/

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL