• Geri dön

  • 1.226 Görüntülenme

  • 68 Haber

  • 120 İşletme görüntülenme



Siemens Ev Aletleri, yeni global kampanyasında Türkiye iletişimi için ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu’nu kampanya yüzü olarak seçti. Markanın “Geleceği Merak Edenlere” sloganıyla dikkat çeken reklam filminde, daha iyi bir geleceğin merak ve yenilikçi teknolojilerle mümkün olduğu mesajı veriliyor.

Siemens Ev Aletleri, hayatı kolaylaştıran ileri ve yenilikçi teknolojilerini ön plana çıkardığı, ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu’nun rol aldığı yeni reklam filminde ‘daha iyi bir gelecek için teknoloji’ye vurgu yapıyor. Reklam serisinin ilk filminde “Teknolojiye sorumluluğu öğretebilir miyiz?” sorusuyla, Siemens Ev Aletleri’nin geleceği merak edenler için yenilikçi teknolojilerle ürettiği, ‘daha azıyla çok daha fazlasını yapabilen’ ürünleri ön plana çıkarılıyor.

MullenLowe Istanbul tarafından hazırlanan reklam filmi, ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu’nun “Sesimi duyduğunda kimdi diye merak ediyorsun?” cümlesiyle başlarken, merak duygusunun önemine dikkat çekiliyor. Urgancıoğlu, yenilikçi teknolojilere sahip Siemens ev aletlerinin yer aldığı bir ev ortamında çekilen sahnelerde, daha az enerji ve su tüketen Siemens ürünlerinin farkını anlatarak sürdürülebilirliğe de değiniyor. Filmde, Siemens Ev Aletleri’nin merak duygusuyla geliştirdiği teknolojiler sayesinde, daha iyi bir gelecek için uzun zamandır çalıştığının da altı çiziliyor.

Reklamveren: Siemens
Reklamveren Yetkilileri: Ekin Sarfati, Nilay Tezakar, Dilan Dede, Ayşegül Çapraz
Reklam Ajansı: MullenLowe Istanbul
Kreatif Direktör: Nadir Aydın
Yaratıcı Ekip: Bertuğ Vural, Murat Küçükada
Stratejik Planlama: Yusuf Muslubaş,
Marka Ekibi: Ceyda Coşkun, Ceren Kaban, Ilgım Kurşun
Prodüksiyon Ekibi: Tuğrul Karadeniz, Emirhan Akıncı
Prodüksiyon Şirketi: Autonomy
Yönetmen: Uygar Kutlu
Müzik: 3K1A Music

Celebrity Menajerlik: Yasemin Özbudun, Sinem Gürleyük www.siemens-home.bsh-group.com/tr/
*BSH Grubu, Siemens AG’nin Ticari marka Lisansı sahiplerindendir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL