• Geri dön

  • 657 Görüntülenme

  • 68 Haber

  • 120 İşletme görüntülenme


Siemens Ev Aletleri, "Geleceği Merak Edenlere" sloganı ile enerji tasarruflu ve yenilikçi ürünler sunmaya devam ediyor. ecoCool Buzdolapları, yenilikçi Duo Aircycle teknolojisi sayesinde her rafta uzun süreli tazelik sağlarken sınıfının da en düşük enerjisini* tüketiyor. Bu teknoloji, soğutucu ve dondurucu bölmelerindeki iki ayrı hava akımı ile gıdaların kokularının birbirine karışmasının da önüne geçiyor.

Siemens Ev Aletlerinin yeni ürünü ecoCool Buzdolapları, uzun süreli tazelik ve kullanım kolaylığı sunarak geleceğin enerji tasarruflu ve çevre dostu seçeneği olarak öne çıkıyor. Duo Aircycle teknolojisi, ecoCool Buzdolaplarının geniş iç hacmine rağmen sınıfının en düşük enerji tüketimini gerçekleştirerek geleceğe yönelik çevre dostu ve enerji tasarruflu bir seçenek olduğunu ortaya koyuyor. Siemens ecoCool serisi, muadili Siemens buzdolaplarına kıyasla %44 daha az enerji tüketiyor.

Geleceği merak edenler için tasarlanan Siemens ecoCool Buzdolapları, yüksek verimliliğine ek olarak birçok yenilikçi özelliğe de sahip. duoFlex dönüştürülebilir dondurucu bölmesi sayesinde, kullanıcılarının ihtiyacına göre farklı esnek kullanım modları sunarken, HomeConnect uzaktan bağlanabilirlik özelliğiyle teknolojiyi parmağınızın ucuna getiriyor. Akıllı sessizlik modu sayesinde, buzdolabınızı cep telefonu üzerinden çıt çıkarmayacak kadar sessiz bir moda alabiliyorsunuz.

Bu yenilikçi teknoloji ile Siemens ecoCool Buzdolapları, gelecekteki enerji tasarrufu trendlerine öncülük ediyor.

*Bağımsız araştırma şirketi raporuna göre, kendi genişlik sınıfındaki buzdolaplarıyla kıyaslandığında. Detaylar siemens-home.com.tr’de.

*BSH Grubu, Siemens AG’nin Ticari marka Lisansı sahiplerindendir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL