• Geri dön

  • 295 Görüntülenme

  • 68 Haber

  • 120 İşletme görüntülenme


Gelecek için bugünü dönüştüren Siemens Türkiye, sürdürülebilirlik faaliyetleri kapsamında “Siemens Totally Integrated Power- Tasarımcı & Danışman Günü” etkinliğini düzenledi. Cumhuriyetin 100. yılında Ankara’da gerçekleşen etkinliğe, 100’den fazla altyapı ve bina projelerinde yer alan mühendislik firmaları ve kurumları katıldı.

Cumhuriyetimizin 100. yılında Ankara’da gerçekleşen “Siemens Totally Integrated Power- Tasarımcı & Danışman Günü” etkinliğine katılımcılar yoğun ilgi gösterdi. Etkinliğe 100’den fazla endüstri, altyapı ve bina projelerine tasarımcı ve danışman rolüyle katma değer sağlayan mühendislik firmaları ve kurumları katıldı. Buluşmada, sektördeki son yenilikler ve geleceğin teknolojileri değerlendirildi.

Etkinlik süresince katılımcılar; OG (Orta Gerilim)-AG (Alçak Gerilim) enerji dağıtım sistemleri ve ürünleri, zayıf akım ve üst entegrasyon sistemleri, mekanik otomasyon sistemleri, elektrikli araç sarj çözümleri gibi çeşitli konularda bilgi sahibi olmanın yanı sıra Siemens Türkiye’nin sürdürülebilir ürün ve çözümleriyle geleceğe daha duyarlı ve üretken olabilmenin detaylarını da inceleme fırsatı da elde etti.

Daha verimli bir dünya için sorumluluklarının bilincinde, uzman olduğu alanlarda gelişen ve değişime öncülük eden Siemens Türkiye, sürdürülebilir yarınlar için çalışmaya ve tüm paydaşlarıyla ortak amaç için üretmeye devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL