• Geri dön

  • 391 Görüntülenme

  • 50 Haber

  • 1.291 İşletme görüntülenme


Fakir Hausgeräte, Sevgililer Günü’nde “O” na alabileceğiniz birbirinden güzel hediye alternatifleri sunuyor.

Pandeminin yayılma etkisine karşı uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarından ötürü çiftler bu yıl Sevgililer Günü’nü evde geçirecek. Evde kalma sürelerinin artması elektrikli ev aletlerinin kullanımını artırırken çiftler birbirlerine evde kullanabilecekleri fonksiyonel hediyeler almayı tercih ediyorlar. Salgının etkili olduğu bu dönemde çiftler, hediye alternatifi olarak en çok kişisel bakım ürünleri ve kahve makinelerini tercih ediyorlar.

Elektrikli ev aletleriyle hayatı kolaylaştıran Fakir Hausgeräte’nin Profi Serisi kahve makineleri ve birbirinden kullanışlı kişisel bakım ürünleri Sevgililer Günü için keyifli hediye seçenekleri sunuyor.

Aromalı Kahveler İle Onu Sevindirin
Kahve tutkunu çiftlere hitap eden Fakir Aroma Master kahve makinesi, özel sprial döngü yavaş demleme özelliğiyle kahvenin aromasını kaybetmemesini ve damağınızda tüm lezzet notalarını hissetmenizi sağlıyor. 1000 ml su haznesi ve 750 ml kahve karaf kapasitesi bulunan cihaz, evde kalma sürecinde ister çalışırken ister sevdiklerinizle sohbet ederken ister televizyon başında doyasıya kahve keyfi sunuyor. Fakir Aroma Master’ın manuel modu aşkınıza özel kahve hazırlama imkanı vererek ona minik sürprizler yapmanızı mümkün hale getiriyor. Auto mod özelliği ile de tek tuşla mis gibi kahveleri pratik olarak hazırlayabilirsiniz.

Şık tasarımlı paslanmaz çelik ön gövdeye sahip Fakir Aroma Master’ın, yıkanabilir 60° paslanmaz çelik kahve filtresi kolayca temizleniyor. Suyla temas halinde hiçbir sorun olmuyor ve kahvenin lezzetinde herhangi bir değişiklik olmuyor. Tartı ve ayarlanabilir kahve/su oranı özelliği ile dengeli ve tam kıvamında kahveler yapabilirsiniz. LED göstergeli dijital ekran, LED ışık göstergesi, zaman ayarı, gecikmeli başlatma ve digital saat ürünün öne çıkan teknolojik özellikleri arasında yer alıyor.

Onun Baristası Olun
Fakir Babila kahve makinesi espresso, cappuccino, latte gibi kahveleri tek tuşla hazırlayarak evinizin baristası olmanıza ve aşkınıza en güzel kahveleri yapmanıza imkan veriyor. Çıkarılabilir 1,8 litre kapasiteli su hazneli cihaz, aynı anda 2 fincan espresso yapma özelliğiyle espresso bazlı kahveleri pratik olarak yapmayı sağlıyor. Buzdolabına kolayca sığabilen çıkarılabilir 500ml süt haznesinde, tam otomatik süt köpürtme sistemi ile istediğiniz yoğunlukta hazırladığınız leziz lattelerle aşkınızı sevindireceksiniz. Paslanmaz çelik kaplamalı şık tasarımlı Fakir Babila’nın büyük boy, küçük boy, E.S.E. pod kahve filtresi seçeneği ile kahve tutkunu çiftler kahveye doyacak. Paslanmaz çelik fincan ısıtma katı ve termoblok ısıtma sistemi ile kahvenizi her daim sıcak olarak yudumlayabilirsiniz. LCD ekranı ve dokunmatik kontrol paneli ile kahveye dair tüm ihtiyaçlarınıza cevap veriyor. Ayrıca Fakir Babila uyku modu ile enerji tasarrufu sağlayarak cep dostu olmasıyla da dikkat çekiyor.

Onun Güzelliğine Dokunun
Pandemi sürecinde kişisel bakım için güzellik salonlarına ya da kuaförlere gitmek oldukça büyük risk taşıyor. Fakir Hausgeräte’nin Lyric Seri saç şekillendirici ve saç düzleştiricileri evde kişisel bakımı pratik hale getiriyor. Kişisel bakım ürünleri Sevgililer Günü’nde alınacak en fonksiyonel ürünler arasında da en başlarda yer alıyor. Fakir Hausgeräte’nin yeni Lyric Voice saç düzleştiricisi, iyon teknolojisi ile saçlardaki elektriklenmeyi önlerken infrared teknolojisi kalıcı düz saçlara sahip olmayı sağlıyor. Keratin katkılı turmalin ve seramik kaplama plakalar hızlı bir şekilde ısınarak saçınıza zarar vermeden istenilen şekli vermeye olanak veriyor. Ürünün ısı göstergeli LED ekranı ve 100°C-230°C arasında 14 kademeli ısı ayarı bulunuyor. 60 dakika sonra otomatik kapanma özelliğiyle güven veren Fakir Lyric Voice, 360° dönebilen, 2 metre kablo boyu ile rahatça kullanılabiliyor.

Saçına farklı şekiller vererek görüntüsüne özen gösteren ve değişik tarzları seven kadınlar için olmazsa olmaz ürünlerden birisi de saç maşası. Fakir Lyric Poem saç maşası, 25 mm çapında saçın elektriklenmesini, yıpranmasını önleyen keratin katkılı turmalin ve seramik kaplı maşaya sahip. Bu maşa sayesinde muhteşem bukleler, su dalgası, kırık fön, düz saç gibi modellerle havalı saçlara kolayca sahip olmak mümkün hale geliyor. Fakir Lyric Poem’in sıcaklık göstergeli LED ekranı ve 120°C - 200°C arasında 5 kademeli sıcaklık ayarı bulunuyor. Hızlı ısınma özelliği ile çabuk kulanım sağlarken 60 dakika sonra otomatik kapanma özelliği güven veriyor. Düz saçtan vazgeçemeyenlerin favorisi olacak Fakir Lyric Song saç düzleştirici, keratin katkılı turmalin ve seramik kaplama plakaları ile hızlıca ısınarak saçları kolayca düzleştirebiliyor. 150°C-230°C arasında 5 kademeli sıcaklık ayarı ile istenilen ısı derecesini ayarlayıp saçlara pratik olarak uygulanabiliyor. Kilitlenebilen plakaları ısındıktan 60 dakika sonra otomatik olarak kapanarak güvenli kullanım sağlıyor.

Ona İyi Bakın
Fakir Execute 2 Blade 15’i Bir Arada Yıkanabilir erkek bakım kiti aşkınızın tüm berber ihtiyacını evde görmesini sağlayacak çok kullanışlı bir Sevgililer Günü hediyesi alternatifi oluyor. Paslanmaz çelik çift kesici bıçağı (makas etkili) ile kolay kullanım sağlayan cihaz, 6 farklı kesme başlığı ile saç, sakal, vücut, kulak, burun ve yüz bölgelerini konforlu bir şekilde temizleyebiliyor. İstenilen boyutlarda 4 farklı saç kesme tarağı ve 3 farklı sakal kesme tarağı pandemi döneminde berbere gitmek istemeyenler için büyük avantaj sağlıyor.

Dayanıklı lityum-ion piliyle 60 dakikaya kadar kablosuz kullanılabilen Fakir Execute 2 Blade, mıknatıslı şarj soketi ile hızlı şarj olabiliyor. Islak ya da kuru kullanabilen cihaz, kolayca yıkanarak temizlenebiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL