• Geri dön

  • 299 Görüntülenme

  • 50 Haber

  • 1.293 İşletme görüntülenme


Life by Fakir’in ekolojik ve vegan temizlik ürünleriyle, perdeler derinlemesine temizlenirken evlere bahar kokuları geliyor.

Evlerin olmazsa olmazı perdeler, çabuk kirlenmesi ve zor temizlenmesiyle, adeta kadınların korkulu rüyası. Genelde kuruması daha kolay olduğu için yaz ve bahar aylarında yıkanan perdeler, ortamdaki hava, sigara dumanı veya kalorifer peteklerinden kaynaklı is gibi faktörlerden ötürü beyazlığını kaybedip çok çabuk sararıyor. Kir ve bakteri tutması hijyen açısından, sararması da kötü bir görüntüye sebep olması açısından olumsuz neticeler doğurabiliyor.

Doğaya ve insana dost temizlik ürünleri ailesi Life by Fakir’in sıvı deterjanı ve konsantre yumuşatıcısı etkili formülleriyle perdeleri tertemiz yaparken, mis gibi kokusuyla evlerde bahar havası estiriyor. Life by Fakir ürünleri perdeleri yıpratmadan, canlı bir görünüme kavuştururken GDO, SLS, klor, paraben, boya gibi kimyasallar içermediği için doğanın sürdürülebilirliğine de katkı sağlıyor.

Ecomark ve vegan sertifikasına sahip Life by Fakir’in klasik sıvı, toz deterjanı, konsantre yumuşatıcısı yüzde 100 bitkisel içerikli olması ve yüksek performansıyla rakiplerinden ayrışıyor. Saruhan Kimya Ar-Ge ekibinin 2 yıllık titiz çalışmaları neticesinde geliştirilen ürünler, bitkisel içerikli ürünlerin temizlik performansı konusundaki olumsuz algısını sona erdiriyor. Ürün serisinde; sıvı-toz çamaşır deterjanları, konsantre yumuşatıcılar ve ekolojik bulaşık makinesi tableti bulunuyor.

Life by Fakir’in konsantre ürünlerinin üretiminde, konsantre olmayan ürünlere göre ortalama yüzde 75 daha az su kullanılıyor. Marka, total üretime bakıldığında yüksek oranda su tasarrufu sağlıyor.

Life by Fakir, Saruhan Holding iştiraki olan Saruhan Kimya ve Temizlik Ürünleri Sanayi A.Ş. tarafından üretiliyor.

Ayrıntılı Bilgi İçin: https://www.fakirshop.com.tr/lifebyfakir

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL