• Geri dön

  • 175 Görüntülenme

  • 50 Haber

  • 1.293 İşletme görüntülenme


Fakir Hausgeräte “İyi Yaşam Üçlüsü” Teknolojilerinin tamamının lifestyle ve dekupe görsellerinin tamamına buradan ulaşabilirsiniz

FAKİR HAUSGERATE, TEKNOLOJİ DESTEKLİ İYİ YAŞAM ÜRÜNLERİ İLE UYKU KALİTESİNİ ARTIRIYOR

Üstün Alman teknolojisini 90 yıldır evlere taşıyan Fakir Hausgeräte, uyku kalitesini artırmaya yardımcı teknolojileriyle öne çıkan “İyi Yaşam Üçlüsü” ile uyurken bile yanınızda... Fakir Hausgeräte’nin hayatın olmazsa olmazı uykunun insan sağlığı üzerindeki etkilerini göz önünde bulundurarak geliştirdiği “İyi Yaşam Üçlüsü” ürünleri; Aqua Gio, Hypo Clean ve Luminoso Smart Plus ile uyku hijyenine odaklanıyor.

Uzun ve sağlıklı bir hayatın anahtarı uyku, düzensiz olduğunda kalp rahatsızlıkları ve psikolojik etkiler başta olmak üzere hayatın birçok alanını olumsuz etkileyebiliyor. Köklü geçmişinden aldığı güç ve yenilikçi anlayışı ile sağlıklı teknolojiler geliştiren Fakir Hausgeräte, uyku hijyenine odaklandığı “İyi Yaşam Üçlüsü” olarak anılan yenilikçi ürünleri Aqua Gio, Hypo Clean ve Luminoso Smart Plus ile sağlıklı uykuyu destekliyor.

AQUA GIO Hidrojenli Su Üretme Cihazı ile içtiğiniz suyun kalitesini arttırır ve uyku kalitenizi arttırmaya yardımcı olur. Fakir Hausgeräte AQUA GIO Hidrojenli Su Üretme Cihazı teknolojisi ile sağlık için oldukça faydalı olan içme suyunu bağışıklık sisteminin güçlendirilmesini destekleyen hidrojenli su haline getirerek suyun kalitesini artırıyor. Uyku kalitesinden diyabetin kontrol altında tutulmasına, stres seviyesini düşürmekten sağlığa daha birçok olumlu etkisine Fakir Hausgeräte AQUA GIO Hidrojenli Su Üretme Cihazı; içme suyunu elektroliz edip içindeki hidrojen moleküllerini artırarak hidrojenli su üretiyor. Düzenli olarak hidrojen bakımından zengin su tüketmek; sağlıklı bir kan dolaşımına sahip olmanıza ve bağışıklık sisteminizin güçlenmesine yardımcı oluyor, hafızayı güçlendiriyor, yaşlanma karşıtı etki gösteriyor ve hastalıklardan koruyor. Su içerisinde bulunan zararlı maddeleri yok ederek yararlı mineralleri koruyan Fakir Hausgeräte AQUA GIO Hidrojenli Su Üretme Cihazı, tek tuşla kullanım kolaylığı sağlarken geniş kapasiteli haznesi sayesinde gün içinde zenginleştirilmiş su tüketim ihtiyacınızı karşılıyor.

Tuz ve su kullanarak doğan dezenfekten üreten Hypo Clean Sterilizasyon Sağlayan Su Üretme Cihazı, uyku ortamınızı temizliğin en doğal hali ile buluşturur.
Güvenli ve pratik sterilizasyon için elektroliz teknolojisiyle geliştirilen Fakir Hausgeräte Hypo Clean Sterilizasyon Sağlayan Su Üretme Cihazı kimyasal içermeyen dezenfektan hazırlıyor. Sağlık Bakanlığı’ndan Biosidal ruhsatı olan Fakir Hausgeräte Hypo Clean Sterilizasyon Sağlayan Su Üretme Cihazı laboratuvar sonuçlarına göre yüzde 99,99 hijyen sağlıyor. Mikro damlacık teknolojisine sahip özel şişe tasarımı ile geniş bir alana püskürtme yapabiliyor ve pratik bir kullanım sağlıyor. Uyku alanlarının hijyenini sağlamak, cilt temizliği, kötü koku giderimi, evcil hayvan temizliği, otomobil ve ev temizliği, bitki bakımının yanı sıra daha birçok alanda kullanım imkânı sağlayan Fakir Hausgeräte Hypo Clean Sterilizasyon Sağlayan Su Üretme Cihazı gerekli pek çok farklı alanda hijyen ortamını garantiliyor.

Luminoso Smart Plus Hava Temizleyici, kaliteli hava sürekliliğini sağlar ve rahat uykuyu destekler.
Alman mühendisliği tarafından üretilmiş olan Fakir Hausgeräte Luminoso Smart Plus Hava Temizleyicisi; havayı kapalı ortamda oluşan kirlerden, iyonizasyon sistemi kullanarak arındırıyor. Fakir Hausgeräte Luminoso Smart Plus Hava Temizleyicisinin gerçekleştirdiği iyonizasyon işlemi birbirleriyle etkileşime giren iyonları yayarak havadaki kötü kokuları, küfleri, bakterileri ve alerjen maddeleri ortadan kaldırıyor. Tüm maddelerin hapsolduğu klasik nem gidericiler gibi fiziksel filtreleri kullanmayan Fakir Hausgeräte Luminoso Smart Plus Hava Temizleyicisi çok daha gelişmiş bir işlemle sağlıklı yaşam ve rahat uyku imkânı sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL