• Geri dön

  • 309 Görüntülenme

  • 50 Haber

  • 1.293 İşletme görüntülenme


Yaz aylarında deniz ve güneşten en çok etkilenen saçlara şekil vermek Fakir Lyric Voice ile artık çok kolay. “Sizi anlayan teknoloji” sloganıyla hayatı kolaylaştıran Fakir Hausgeräte’nin güzellik kategorisinde yer alan Fakir Lyric Voice ile dalgalı saçlar kolayca düzleştiriyor, düz saçları ise muhteşem dalgalara dönüştürüyor.

Yaz mevsiminde daha çok bakım isteyen, deniz ve güneşin yıpratmasıyla şekil vermekte zorlanılan saçlar, Fakir Lyric Voice sayesinde kolayca düzleşebiliyor veya muhteşem dalgalara dönüşebiliyor. Fakir Lyric Voice, 230 derece ısıya ulaştığında bile “Infrared” teknoloji sayesinde saçların yanmasını ve yıpranmasını önlüyor.

Fakir Lyric Voice, keratin kaplı seramik plakaları sayesinde saçın ısıdan zarar görmesini engellerken, ION teknolojisi ile elektriklenmeden şekil almasını sağlıyor ve uzun süre kalıcılık sağlıyor. Infrared teknolojisi, ısıyı ışık ile taşıyor, havayı ısıtmadan direkt olarak sadece objeyi ısıtıyor. Böylece saçlara şekil verirken bunaltmıyor, terlemeyi önlüyor.

Geniş ısı aralığı ile her saç yapısına uyum sağlayan Fakir Lyric Voice, ergonomik ve şık tasarımıyla da dikkat çekiyor. Şık ve özel saklama kutusu ile yaz boyu bakımına özen gösterenlerin en büyük yardımcısı oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL