• Geri dön

  • 333 Görüntülenme

  • 50 Haber

  • 1.291 İşletme görüntülenme


“Sizi anlayan teknoloji” sloganıyla hayatı kolaylaştıran Fakir Hausgeräte’nin, kişisel bakım kategorisinde ön plana çıkan Fakir Execute 2Blade, 15 farklı başlığıyla tüm ihtiyacı karşılayarak, babaların en büyük yardımcısı oluyor.

Bir erkeğin ihtiyaç duyabileceği her şeyin tek bir üründe toplandığı Fakir Execute 2Blade, farklı bölgelere hitap eden 15 başlığı ile tepeden tırnağa bakım sağlıyor. Sakal tıraşını en iyi şekilde olmak, saçını kısaltmak ya da farklı bir stile kavuşturmak isteyenlere büyük kolaylık sağlayan Fakir Execute 2Blade, özel kaplama, paslanmaz çelik malzemelerle üretilen parçaları ile kişisel bakımın her ihtiyacına cevap veriyor. Ergonomik oluşu, rahat kavrama ve manevra özellikleriyle zaman tasarrufu sağlıyor.

Farklı bölgelere hitap eden başlıkları sayesinde hijyenik kullanım olanağı sağlarken, maliyet tasarrufu da kazandırıyor. Kulak, kaş ve burun gibi ince noktalara kolayca erişim sağlayan Fakir Execute 2Blade, kişisel bakımı mükemmelleştirirken babaların hayatı kolaylaşıyor.

Paslanmaz çelik başlıkları sayesinde ıslak ve kuru kullanıma uygun olan Fakir Execute 2Blade, şık tasarımı, 1 saat bitmeyen şarj kapasitesi ve USB şarj girişi sayesinde powerbank, laptop gibi cihazlarla şarj olabilme özelliğine sahip. Fakir Execute 2Blade, son teknoloji yüksek performans özelliği ile erkeklere kullanım kolaylığı sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL