• Geri dön

  • 208 Görüntülenme

  • 50 Haber

  • 1.293 İşletme görüntülenme


Fakir Hausgeräte’nin yenilikçi teknolojili saç kurutma makineleri görsellerinin tamamına buradan ulaşabilirsiniz

FAKİR HAUSGERATE SAÇ KURUTMA MAKİNELERİNDE DE
YENİLİKÇİ TEKNOLOJİLER SUNUYOR

Fakir Hausgeräte’nin en yeni teknolojilerle geliştirdiği saç kurutma makineleri, saçlardaki elektriklenmeyi önlüyor ve saçları kırmadan kurutup şekillendiriyor.

Üstün Alman teknolojisini 90 yıldır evlere taşıyan Fakir Hausgeräte’nin birbirinden farklı özelliklerdeki saç kurutma makineleri, saçları sağlıklı kurutuyor ve şekillendiriyor.

Kurutma sırasında saçlarda oluşan kabarmayı ve elektriklenmeyi önleyen iyon teknolojisi ile Fakir Hausgeräte Black Pearl Saç Kurutma Makinesi saçları kırmadan kurutuyor.

Saçları ekstra ısıya maruz bırakmadan iki farklı üfleme seviyesi ve soğuk hava ayarı ile şekillendiren Fakir Hausgeräte Ion Gold Saç Kurutma Makinesi aynı zamanda üç kademeli ısı ayarı sayesinde saç kurutma işlemi sırasında sıcaklığı ayarlayarak etkili kurutma performansı sunuyor.

Yönlendirici başlığı sayesinde maksimum hava üfleme basıncı ile kurutulan alan üzerinde yoğunlaşan Fakir Hausgeräte Style Pro Saç Kurutma Makinesi ekstra başlıklarıyla da ekstra hacim vererek saçların doğal dalgasını ortaya çıkarıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL