• Geri dön

  • 26 Görüntülenme

  • 26 Haber

  • 1.233 İşletme görüntülenme


“Sizi anlayan teknoloji” sloganıyla hayatı kolaylaştıran Fakir Hausgeräte, Kurban Bayramı’nda Minso Kıyma Makinesi ile ev yapımı sucuk ziyafeti sunuyor.

Bayramın keyfi, kalabalık aile sofralarıyla çıkar. Kurban Bayramı’nda lezzetli sofralar hazırlamayı kolaylaştıran Fakir, Minso Kıyma Makinesi ile hem sağlıklı hem de sevilen yiyeceklerin evde yapılmasına imkan sağlıyor. 4 mm ve 8 mm çapındaki iki ayrı paslanmaz çelik kıyma diski ve ek aparatları sayesinde sucuk, sosis, içli köfte yapan Minso Kıyma Makinesi, istenilen lezzeti en hızlı şekilde sunuyor. Fakir, bayramda sofralarını şenlendirmek için ev yapımı sucuk tarifini araştırdı.

EV YAPIMI SUCUK TARİFİ

Malzemeler
500 gr dana kıyma
500 gr kuzu kıyma
10 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tuz
3 yemek kaşığı kırmızı toz biber
1 yemek kaşığı kırmızı pul biber
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı yenibahar
1 tatlı kaşığı karabiber
4 adet kurutulmuş dana bağırsağı

Hazırlanışı
Sarımsakların kabuklarını soyun. Üzerine hafif tuz ilave ederek havanda dövün. Tüm baharatları ve tuzu bir kabın içine alın ve karıştırın. Derin bir kabın içine etleri alın. Üzerine dövülmüş sarımsakları ve baharat karışımını ilave ederek 20-25 dakika kadar yoğurun. Ardından üzerini streç filme sararak buzdolabında 1 gün dinlendirin. Terbiye olmuş eti Minso Kıyma Makinesi’nin sucuk yapma aparatını kullanarak çekin. Ardından bir huni ya da orta kalınlıkta plastik bir boru yardımıyla hazırladığınız eti kurutulmuş dana bağırsaklarının içine doldurun. Hava kabarcıklarının oluşmamasına özen gösterin. Her iki uç noktasında da boşluklar bırakın. Boşluk bıraktığınız kısımları kıvırın ve uçlarını birbirine bağlayın. Elde ettiğiniz sucukları kalın bir ipe dizin. Güneş alan bir yerde hava sıcaklığına bağlı olarak 3 ila 7 gün arasında bekletin. Eğer hava kabarcıkları oluşmuşsa onları iğne batırarak söndürün. Dinlenen sucuklarınızın üzerindeki tabakayı çıkararak afiyetle tüketin.

BAYRAMDA TADI DAMAĞINIZDA KALACAK LEZZETLERİ YAPMAK FAKİR İLE ÇOK KOLAY
Yemeğin lezzetini, kullanılan malzemenin güzelliği kadar pişirme yöntemiyle de alakalı olduğunu çok iyi bilen Fakir, bayram sofrasında birbirinden lezzetli yemeklerin hazırlanmasına Guvech Çok Amaçlı Pişirici ile olanak sağlıyor. Güveçten kızartmaya, tandırdan sotelemeye, kavurmadan buharda pişirmeye, haşlamadan fırınlamaya kadar pek çok modern ve geleneksel pişirme tekniklerine sahip olan Guvech Çok Amaçlı Pişirici, aromasını kaybetmeyen lezzetli yemekler pişirilmesini sağlıyor. Yapışmaz seramikten yapılmış 5 litrelik haznesi ve 24 saat sıcak tutma özelliği, ürünün en çok tercih edilme nedenleri arasında yer alıyor. Şef Recep Aydoğan tarafından hazırlanan 150 tane yemek tarifi kitabının yanı sıra manuel program yaratabilme özelliği sayesinde yeni tarifler de eklenebiliyor. Türkçe menüsünde yer alan 20 farklı çeşit otomatik pişirme programı, geniş LED ekranı ve dokunmatik paneli sayesinde Guvech Çok Amaçlı Pişirici ile yemek yapmak kolaylaşıyor.

IZGARA SEVERLERE
Bayram yemeği ızgarasız olmaz diyenler Cookwell Elektrikli Izgara ile unutulmaz lezzetler hazırlıyor. 5 kademeli ısı ayarı ile eti istenilen kıvamda pişirme özelliği bulunan Cookwell Elektrikli Izgara, dumansız ızgara fonksiyonu sayesinde pişirme esnasında duman ve is problemi yaşatmıyor. Dökümden yapılmış yapışmaz plakaları etin eşit oranda pişmesini sağlıyor. Bulaşık makinesinde yıkanabilen cam kapak ve yağ damlatma tepsisi ile kolayca temizleniyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL