• Geri dön

  • 266 Görüntülenme

  • 50 Haber

  • 1.293 İşletme görüntülenme


Türkiye’de bir ilk olan Fakir Antibakteriyel Çamaşır Hijyeni, 30 derecede yıkamada bile çamaşırlarınızı yüzde 99,99 dezenfekte ederek, virüs ve bakterilerden arındırıyor.

Hijyen, pandemi ile birlikte rutin hayatımızın en önemli konuları arasına girdi. Uzmanların maske, mesafe ve hijyen uyarısına koronavirüs salgını devam ettiği sürece uymak büyük önem taşıyor. Normalleşme döneminde ev dışında geçirilen zamanın artmasından dolayı, el hijyenine gösterilen özenin, kıyafetlerin hijyeninde de gösterilmesi gerekiyor.

Günlük kullanılan kıyafet, çarşaf, havlu gibi birinci derece temas edilen çamaşırlarda, etkili bir hijyen için sadece çamaşır deterjanı kullanmak yeterli olmuyor. Çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı ile birlikte kullanılabilen Fakir Antibakteriyel Çamaşır Hijyeni, etkili formülü sayesinde 30 derecede yıkamada bile yüzde 99,99 hijyen sağlıyor. Yumuşatıcı haznesine 2 kapak konularak kullanılan ürün, renkli ve beyazlar için rahatlıkla kullanılabiliyor.

Fakir Antibakteriyel Çamaşır Hijyeni ile giysiler yıpranmadan, küçülmeden uzun süre kullanılabilirken elde edilen enerji ve su tasarrufuyla çevreyi korumaya da katkı sağlanıyor. Ürün, tüm kıyafetlerin yanı sıra perdeler gibi düzenli temizlenmesi gereken ev eşyalarında da güvenle kullanılabiliyor.

Fakir Antibakteriyel Çamaşır Hijyeni, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı “Biyosidal” ruhsatlı ürünler kategorisinde yer alıyor. Biyosidal ruhsatı, zararlı organizmalar üzerindeki etkinliği kanıtlanmış ve çeşitli laboratuvar testlerinden başarıyla geçen ürünlere veriliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL