• Geri dön

  • 566 Görüntülenme

  • 97 Haber

  • 145 İşletme görüntülenme


Verimlilik ve tasarruf kadar, gezegenimizin geleceğini de düşünen Vaillant, ‘‘Yarın için bugünden Vaillant’’ sloganı ile başlattığı reklam kampanyası ile “Cebinizi ve geleceğinizi korurken, evinizin konforunu yükseltin’’ mesajı veriyor. 3 filmden oluşan reklam kampanyasında, Vaillant kullanıcılarının akıllı ve çevre dostu çözümlerle, dünyayı daha yaşanılası bir yer yapmaya evlerinden başladıklarına dikkat çekiliyor.

Dünyayı koruma konusunda yaratmaya çalıştığı farkındalığı hem doğa dostu ürünler hem de projelerle destekleyen Vaillant, yeni reklam kampanyasında “verimlilik-tasarruf, sürdürülebilirlik ve teknoloji” konularına dikkat çekiyor. Vaillant, “Yarın için bugünden Vaillant” konsepti ile hazırlanan 3 reklam filminde ‘‘Cebinizi ve geleceğinizi korurken, evinizin konforunu yükseltin’’ mesajı veriyor.

Vaillant, verimlilik ve tasarruf konulu “Tasarruflu Aile”, sürdürülebilirlik konulu “Çöp Ayrıştırma” ve teknoloji konulu “Kediyi Oynatma” filmleri ile verimlilik, tasarruf ve konforu hep ön planda tutan Vaillant’lıların hayatta sadece kombi seçerken değil, her konuda yarını düşünerek yaşadıklarını anlatıyor. Evdeki yaşamlarında akıllı yöntemler kullanan, çocuklarına çevre bilincini aşılayan ve teknoloji sayesinde konforunu yüksek tutan insanların kombi seçimlerinin de zaten Vaillant olacağı mesajı veriliyor.

Vaillant kullanıcıları dünyayı daha yaşanılası bir yer yapmaya evlerinden başlar

“Tasarruflu Aile”de Vaillant sahibi ailelerin dünyamız için her zaman akıllı seçimler yaparak verimlilik ve tasarruf sağladığı; evlerinde “kağıt” ve “plastik” için iki çöp kutusu bulunduran Vaillant kullanıcısı bir aileyi gördüğümüz “Çöp Ayrıştırma”da Vaillant’lıların gezegenin yarını için ilk adımı evlerinde attığı ve “Kediyi Oynatma” adlı üçüncü filmde ise teknolojinin getirdiği konforun önemi vurgulanıyor. Vaillant kullanıcılarının akıllı ve çevre dostu çözümlerle, dünyayı daha yaşanılası bir yer yapmaya evlerinden başladıklarını gördüğümüz reklam filmleri Büyük Balık reklam ajansı tarafından hazırlandı.



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL