• Geri dön

  • 802 Görüntülenme

  • 97 Haber

  • 145 İşletme görüntülenme


Vaillant Türkiye, “Yönetim ve Strateji” konusundaki deneyimlerini Mülkiyeliler ile paylaştı
Vaillant Türkiye, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin her yıl kamu kurumları ve kurumsal şirketlerden üst düzey yöneticileri ağırladığı öğrenci buluşmalarının konuğu oldu. Vaillant Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu, üniversitenin Yönetim ve Strateji Yüksek Lisans programı öğrencilerine yaptığı “Yönetim ve Strateji” başlıklı sunumu ile iş hayatlarına yön vermelerine katkıda bulunacak bilgiler paylaştı.

Isıtma sektörünün öncü kuruluşlarından Vaillant’ın Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu, iş hayatındaki tecrübelerini paylaşmak üzere, Mülkiye olarak bilinen Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin konuğu oldu. 21 Mayıs’ta gerçekleşen buluşmada Erol Kayaoğlu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Yönetim ve Strateji Yüksek Lisans programı öğrencilerine yaptığı sunumla onlara iş dünyasında hayatlarını kolaylaştıracak fikirler sundu.

Her dönem kamu kurumları ile kurumsal işletmelerin üst düzey yöneticilerini öğrencileriyle buluşturan Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ne konuk olan Vaillant Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu, “Yönetim ve Strateji” başlıklı sunumunda soruların her zaman cevaplardan daha önemli olduğunu vurgulayarak, öğrencilere “Merak edin” önerisinde bulundu.

“Kişisel gelişim planınız ve hedefiniz olsun”

İletişimde dinlemenin ve anlamanın önemine işaret eden Kayaoğlu, iş hayatında her zaman kişinin kendi fikirlerini oluşturması gerektiğini aktardı. Kayaoğlu şöyle konuştu: “Bir Türk atasözü der ki ‘Alim unutmuş yazı unutmamış. Her zaman not alın. Ayrıca rakamların güven dünyasını kullanmaktan çekinmeyin. İş dünyasında güven çok önemlidir. İşe gittiğinizde en önemli sorumluluğunuz güven yaratmak olmalı.” Öğrencilere “Kişisel gelişim planınız ve hedefiniz olsun” diye seslenen Kayaoğlu, “Planlayın, motive olun ve eleştirin, zorluklara meydan okuyun. En önemlisi hayallerinizden hiç vazgeçmeyin” ifadelerini kullandı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL