• Geri dön

  • 230 Görüntülenme

  • 98 Haber

  • 149 İşletme görüntülenme


Sunduğu yeniliklerle sektörde birçok ilke imza atan Vaillant, yeni hizmeti Vaillant Live ile ısı pompası arayışında olan müşterilerine, kişiye özel premium bir hizmet daha sunuyor.

Dünyanın önde gelen iklimlendirme ürünleri üreticisi Vaillant, müşteri deneyimini mükemmelleştirme yolunda yepyeni bir hizmeti daha devreye alıyor. Vaillant Live uygulaması ile ısı pompalarını araştıran ya da satın almak için inceleyen müşteriler, görüntülü görüşme ile akıllarındaki sorulara yanıt bulabiliyor.

Vaillant’ın yenilikçi yaklaşımının en son örneği olan Vaillant Live, premium hizmet deneyimi sunmak amacıyla yola çıkıyor. Özel hazırlanan internet sitesi üzerinden ısı pompaları hakkında pek çok bilgiye ulaşılabilirken, bu ürünü almak isteyenler “Isı Pompası Danışmanlarına” görüntülü bir şekilde bağlanarak uçtan uca destek alabiliyor.

Vaillant Çağrı Merkezi’ndeki özel eğitilmiş uzman temsilcilerin destek vereceği müşteriler, Vaillant Live ile hangi ürünün kendileri için daha uygun olduğu, ürünlere ait teknik detaylar gibi bilgilere kolayca erişebiliyor; ayrıca keşif talebinde de bulunabiliyor. Hafta içi her gün saat 09:00–19:00 saatleri arasında destek verecek olan Isı Pompası Danışmanları, keşif için yetkili satıcıya yönlendirme, keşif sonrasında ürünün satın alınması, montajı, servisin ziyareti ve ürünün devreye alınmasına kadar her aşamada müşterinin yanında olarak sürecin aksamadan tamamlanmasını sağlıyor. Kullanıcı dostu bir tasarıma sahip olan isipompasi.vaillant.com.tr adresi üzerinden ulaşılan uygulamada siteye giren müşteriler, keşif için kısa bir form doldurabiliyor ya da canlı bağlantı butonuyla bireysel Isı Pompası Danışmanına bağlanabiliyor.

Isı pompaları sürdürülebilirliğin başrol oyuncularından biri
Tüm süreçlerinde sürdürülebilirliği temel alan bir yaklaşımla ilerleyen Vaillant, bu bakış açısını geleceğin ısıtma sistemleri olarak gösterilen ısı pompası alanında da sürdürüyor. Yoğun Ar-Ge faaliyetleri ve yüksek verimlilik hedefiyle geliştirilen ürünler, tüketicilerin çevreci bir yaklaşımla yüksek bir enerji tasarrufu elde etmesini sağlıyor. Bu kapsamda mevcut ürün gamı içerisinde öne çıkan ürünlerden biri de aroTHERM plus ısı pompası. A+++ verimlilik sunan bu ürün, benzer ürünlere göre 700 kat daha çevreci bir soğutucu akışkana sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Vaillant müşteri deneyimini mükemmelleştirmeye devam edecek
Isı pompalarının, evlerin hem ısıtma hem soğutma hem de sıcak su ihtiyacına çözüm üreten, çevre dostu bir ürün olduğuna vurgu yapan Vaillant Group Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Atan, bu ürünlerin son dönemde Avrupa’da çok daha yoğun bir şekilde tercih edilmeye başlandığını kaydetti. Atan, yeni Vaillant Live hizmetiyle ilgili şunları söyledi:

“Vaillant olarak müşteri deneyimini mükemmelleştirme yolunda pek çok yeniliğe imza attık ve atmaya da devam ediyoruz. Vaillant Live, bu bakış açısıyla devreye aldığımız en yeni uygulamamız. Sektörde yine bir ilke imza atarak müşterilerimize sunduğumuz Vaillant Live ile hedefimiz, ısı pompası almak isteyen ya da akıllarında soru işareti olan kullanıcıların tüm taleplerini karşılayabilmelerini sağlamak. Özel eğitimli personellerimizin canlı görüşmeyle destek vereceği Vaillant Live ile ısı pompası ürünüyle tanışma yolculuğunda, müşterilerimizin her aşamada yanında olmayı amaçlıyoruz. Bu hizmet ile aramıza katılacak müşterilerimiz, daha önce kullanıma açtığımız Self Servis uygulamasını kullanarak da yalnızca isim ve cep telefonu bilgileriyle cihazlarının model ve seri numarası, garanti bitiş süreleri ve ileriki dönem için alacakları bakım ve arıza hizmetleri gibi pek çok bilgiye kolayca erişebilecek.”

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL