• Geri dön

  • 721 Görüntülenme

  • 98 Haber

  • 148 İşletme görüntülenme


Toplumsal hayata değer katma hedefiyle sponsorluk çalışmalarına devam eden Vaillant, 5. Türksat Model Uydu Yarışması’nda B-Dispate takımına malzeme ve forma desteği verdi. Vaillant’ın sponsor olduğu, üniversite öğrencilerinden oluşan B-Dispate, 149 takım arasında finale katılmaya hak kazanan 22 takımdan biri oldu.

Kombinin mucidi Vaillant, sponsorluk faaliyetleri kapsamında teknolojiyi ileriye taşımaya çalışan gençleri destek oluyor. Türkiye’nin en büyük teknoloji festivali olan Teknofest kapsamında düzenlenen 5. Türksat Model Uydu Yarışması’nda B-Dispate (Black Diamond Space Team) takımına sponsor olan Vaillant, takımın malzeme ve forma sponsoru oldu. Vaillant’ın model uydu için gerekli malzemenin temini ve forma desteği verdiği B-Dispate takımı finale kaldı. Ankara ve Aksaray’da düzenlenen yarışmaya Türkiye’nin dört bir yanından 149 takım ve 900 öğrenci katıldı. Yarışmada B-Dispate’in de içinde yer aldığı 22 takım finale katılmaya hak kazandı.

B-Dispate üstün başarı gösterdi
Türkiye’nin en büyük savunma ve haberleşme şirketleri tarafından desteklenen 5.Türksat Model Uydu Yarışması kapsamında Ankara’da gerçekleştirilen uçuşa katılmak için gereken yeterlilik kontrolünde Vaillant’ın desteklediği B-Dispate takımına ait model uydu, tüm testlerden başarıyla geçerek uçuşa hak kazandı. Aksaray Tuz Gölü atış alanında gerçekleştirilen uçuşların inceleme raporunun teslim edilmesinin ardından hakem heyetine sunum yapıldı. B-Dispate takımı PDR (Preliminary Design Review) raporundan 99.7/100 CDR (Critical Design Review) raporundan 99.3 puan alarak üstün bir başarı gösterdi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL