• Geri dön

  • 184 Görüntülenme

  • 98 Haber

  • 149 İşletme görüntülenme


Müşteri memnuniyetini daha da yukarıya taşıma hedefiyle yenilikçi uygulamalarını devreye alan Vaillant Türkiye, PartnerNET uygulaması ile Satış Öncesi ve Sonrası Hizmetlerini daha da geliştirmeyi hedefliyor. PartnerNET, Vaillant Türkiye yetkili satıcı ve servislerinin bilgiye erişimini hızlandırmak ve daha etkin planlama yapmalarını sağlamak amacıyla geliştirildi.

Vaillant Türkiye, iş ortaklarının ürün bilgilerine ve teknik dokümanlara pratik bir şekilde erişim sağlayabilmeleri adına PartnerNET uygulamasını hayata geçirdi. Mükemmel müşteri memnuniyeti sunma hedefiyle hayata geçirilen yeni dijital uygulama ile Satış Öncesi ve Sonrası Hizmetler ile teknik destek süreçlerinde hız ve verimliliğin üst düzeye çıkarılması hedefleniyor.

Vaillant Türkiye yetkili satıcı ve servisleri için geliştirilen PartnerNET ile ihtiyaç duyulan birçok kaynağa ve çözüme tek noktadan kolayca ulaşılabiliyor. Uygulama; teknik, ürün planlama, ilk çalıştırma, eğitim, ürün şartnameleri gibi dokümanlara hızlı bir şekilde erişme imkanı sunuyor. İş ortaklarının süreçlerinde ihtiyaç duyduğu çeşitli teknik uygulamaların yer aldığı PartnerNET, proje çizimlerinde hızlı çözümler sunuyor. Vaillant Türkiye Teknik Destek Ekibi aracılığıyla soruların yanıtlandığı uygulamada, pratik bilgilendirmeleri içeren videolar da bulunuyor.

Planlama araçlarıyla iş süreçlerini hızlandırıyor

Vaillant Türkiye’nin internet sitesi üzerinden ulaşılan PartnerNET; kurulum, bakım, garanti ve teknik servis süreçleri ile ilgili iş ortaklarının ihtiyaç duyabileceği tüm içerik, doküman, planlama araçlarını bir arada sunan bir platform olma özelliğini taşıyor. Vaillant Türkiye ürün ve sistemlerinin güncel ERP etiketlerinin kolay bir şekilde oluşturulmasına da olanak sağlıyor. Ürüne ilişkin tip tanımı, ısıtıcı fonksiyonu, enerji verimliliği sınıfı, güç tüketimi ve ses seviyesi hakkında ErP etiketlerinin en güncel bilgilerini kullanıcılarına sunuyor.

PartnerNET, Vaillant Türkiye'nin ısı pompası ürünleri için kullanılan hızlı hesaplama araçlarına da erişim sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL