• Geri dön

  • 768 Görüntülenme

  • 97 Haber

  • 145 İşletme görüntülenme


Vaillant Türkiye, yetkili satıcıları ile birlikte moral depoladığı geleneksel Aile Toplantısını bu yıl 5-10 Şubat tarihleri arasında Bali’de gerçekleştirdi. “Markam Vaillant, Kafam Rahat” mottosuyla düzenlenen toplantıda 2019 yılı değerlendirilirken, 2020 yılı hedefleri paylaşıldı.

Isıtma sektörünün öncü kuruluşlarından Vaillant Türkiye’nin gelenekselleşen ‘Aile Toplantısı’ tüm yetkili satıcıların katılımıyla 5-10 Şubat tarihlerinde Bali’de düzenlendi. “Markam Vaillant, Kafam Rahat” mottosuyla düzenlenen buluşmada Vaillant Türkiye yöneticileri ile yetkili satıcılar bir araya geldi. Buluşma kapsamında Vaillant Group Türkiye CEO’su Alper Avdel, Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu, Vaillant Türkiye Pazarlama Direktörü Hazım Bumin ve Vaillant Türkiye Satış Direktörü Fatih Aylı 2019 yılını değerlendirip markanın 2020 vizyonunu açıkladılar. Bali’nin pirinç tarlaları ile tapınakları gibi turistik yerleri görme imkanı da yakalayan yetkili satıcılar, rafting etkinliğinde keyifli anlar yaşadı. Yeni yıla moralli bir başlangıç yapılması ve Vaillant Türkiye’nin gelecek hedeflerinin paylaşılması amacıyla düzenlenen toplantıya 200’e yakın yetkili satıcı katıldı.

2019 yılında daralan pazara rağmen yüzde 10 büyüdü

Toplantının açılışında konuşan Vaillant Group Türkiye CEO’su Alper Avdel, Vaillant’ın ERP dönüşümü ve yeni projelerdeki başarısı, müşteri memnuniyeti odaklı, çevik organizasyonu sayesinde 2019 yılında daralan pazarda performansını koruyarak yüzde 10 büyüdüğünü söyledi. Vaillant Türkiye’nin, 2020 yılında da büyümeye devam edeceğini belirten Avdel, “Marka değerimizi artırıyor, müşteri memnuniyetine yatırım yapıyoruz. 2020 yılında kombide pazar payını artırmak, geleneksel iş kollarında olduğu gibi yeni iş kollarında da büyümek istiyoruz. Müşteri memnuniyeti alanında yaptığımız ölçümlerde yüzde 90’ın üzerinde olduğumuzu gördük. 2020’de hedefimiz müşteri memnuniyeti, büyüme ve kazan-kazan senaryomuzu artırarak devam ettirmek” dedi.

Başarılı performansını 2019’da da sürdürdü

Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu toplantıda yaptığı konuşmada, “2019’da rekabetçi fiyatlandırma, finansal çözümler, ticari kampanyalarla pazarda öne çıktık ve faaliyette bulunduğumuz her alanda başarılı bir performans sergiledik. 2019’da en çok yoğunlaştığımız alanlardan olan yoğuşmalı ürünlerimizde 90 bin adet satış gerçekleştirdik. 2019’da 49 iş ortağımız VRF ile ilgili yaklaşık 94 tane projeye imza attı” dedi. Green IQ ürün grubundaki gelişmelere ve ürün özelliklerine ilişkin bilgiler de paylaşan Kayaoğlu sözlerine şöyle devam etti; “Geliştirdiğimiz yenilikçi ve çevreci, ürün ve çözümlerle 2019 yılında olduğu gibi 2020’de de tüketicimizin tercihi olmaya devam edeceğiz. Ustalık eserimiz olarak gördüğümüz ve Green IQ felsefesi ile tasarlanan ecoTEC Plus kombimiz üstün özellikleri ile yüzde 93’e varan verimlilik sağlıyor.”

Vaillant Türkiye Pazarlama Direktörü Hazım Bumin ise yakın zaman önce hayata geçirilen “Kombim Vaillant, Kafam Rahat” kampanyasının detaylarından bahsederek şunları söyledi: “Müşterilerimize 7 gün 24 saat WhatsApp üzerinden hizmet alma olanağı sunduğumuz “WhatsApp Vaillant?” uygulaması ile dijitalleşme alanında ilk adımımızı atarak sektörümüzde de bir ilki gerçekleştirdik. İletişim kanallarımızı genişleterek müşterilerimizin en rahat şekilde bize ulaşabilecekleri bir marka olma yolunda hızla ilerliyoruz”.

VaillantFIT ile Vaillant, iş ortakları için daha kolay hale geliyor

2020 yılında müşterilerine sunduğu rahatlık ve konforun yanı sıra yetkili satıcıların daha kolay ve keyifli çalışmalarına odaklanacaklarını belirten Vaillant Türkiye yöneticileri, yeni projeleri VaillantFIT’e ilişkin bilgileri de paylaştı.

Toplantıda yetkili satıcıların beklentileri, lojistik, finansal çözümler, pazarlama çalışmalarında izlenecek yeni yollar, verilecek eğitimlere ilişkin VaillantFIT çalışmaları kapsamında 2020 yılında izlenecek yol haritası yetkili satıcılara aktarıldı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL