• Geri dön

  • 713 Görüntülenme

  • 97 Haber

  • 145 İşletme görüntülenme


Vaillant, doğayı koruma anlayışı ile enerji verimliliğini en üst seviyeye çıkaran ürünler sunmaya devam ediyor. Vaillant’ın, daha fonksiyonel ve şık tasarımlı oda termostatlarının en uygun maliyetli üyesi olan vSmart Pro, gelişmiş kontrol özellikleri ile evlere ekstra tasarruf getiriyor.

Yenilediği oda termostatları ile verimliliği en üst seviyeye çıkaran Vaillant, Modülasyonlu Oda Termostatları ürün ailesinin en yeni üyesi vSmart Pro ile tasarrufu ve konforu uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor. Vaillant’ın, daha fonksiyonel ve şık tasarımlı oda termostatlarının en uygun maliyetli üyesi olan vSmart Pro, gelişmiş kontrol özellikleri ile evlere ekstra tasarruf getiriyor. Günü 5 zaman dilimine bölerek ısıtma sistemi kontrolü ve boylerli sistemlerde sıcak su kontrolü sağlayan vSmart Pro, şık LCD ekranı ile rahat kullanım imkanı sunuyor. Vaillant’ın yeni modülasyonlu oda termostatları uzaktan kontrol edilebilme özelliği sayesinde, hem cep telefonundan hem de tabletten kontrol edilebiliyor.

İklimlendirme sektöründe IoT (Internet of Things) kullanımının yaygınlaştırılması için öncülük ettiklerini belirten Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu, “Dünyadaki dijitalleşmeye paralel olarak ısıtma sektöründe de dijital ürünlerin payı giderek artıyor. Vaillant olarak dijitalleşen dünyayla aynı doğrultuda ilerleyerek enerji verimliliğini en üst seviyeye çıkaran ürünlere yatırım yapıyor, bu cihazları uzun yıllardır tüketicilerimiz ile buluşturuyoruz. Bu konfora daha geniş kitlelerin de ulaşabilmesi için vSmart Pro’yu pazara sunduk. Uygun fiyatlı vSmart Pro ile daha fazla evi tasarruf ve konfor ile buluşturmayı hedefliyoruz” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL