• Geri dön

  • 910 Görüntülenme

  • 97 Haber

  • 144 İşletme görüntülenme


Vaillant Türkiye “WhatsApp Vaillant?” uygulaması ile 
müşterilerine bir mesaj kadar yakın 

Isıtma sektörünün öncü kuruluşlarından Vaillant Türkiye, müşterilerine 7 gün 24 saat WhatsApp üzerinden hizmet alma olanağı sunan “WhatsApp Vaillant?” uygulamasını hayata geçirdi. İlk çağrının Vaillant Group Türkiye CEO’su Alper Avdel tarafından gelmesiyle hayata geçirilen “WhatsApp Vaillant?” uygulaması ile Vaillant müşterileri çağrı merkezinde sunulan tüm hizmetlere WhatsApp üzerinden de ulaşabilecek.

Müşterilerine 145 yıldır ürünün yanı sıra komple deneyim sunan Vaillant, müşteri odaklı iş anlayışıyla hayata geçirdiği projelerine devam ediyor. Müşterisine her zaman en kaliteli ve en hızlı hizmeti sunmayı hedefleyen Vaillant Türkiye, 0 850 222 2 888 no’lu çağrı merkezinde sunduğu her türlü hizmeti WhatsApp uygulamasından da vermeye başladı. Çağrı merkezi numarasından ulaşılabilen “WhatsApp Vaillant?” uygulaması ile Vaillant müşterileri, saniyeler içerisinde servis talebinden ürün satın almaya, ürün broşürlerinden kullanım videolarına kadar diledikleri tüm yazılı ve görsel materyal ile bağlantılara 7 gün 24 saat WhatsApp üzerinden ulaşabiliyor.

Müşterilerinin beklentilerini öğrenip onlara en kusursuz hizmeti verebilmek üzere sürekli proje geliştirdiklerini belirten Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu, “WhatsApp Vaillant?” uygulaması ile müşteri memnuniyetinde çıtayı bir kez daha yükseltiyoruz. Araştırmalar, mesaj ile iletişimin tüketiciler için konuşmaya göre daha pratik hale geldiğini gösteriyor. Özellikle konuşmanın mümkün olmadığı zamanlarda mesajlaşarak iletişim, daha hızlı ve kolay olması açısından müşterilerimizin ilgisini çekiyor. Sesli olarak gerçekleştiremediğimiz link, görsel gibi karşılıklı paylaşım imkanı da müşteri deneyimini artırıyor” dedi.

“Satış sonrası hizmetlerde de fark yaratmayı ilke edindik”
Vaillant Group Türkiye Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Zeki Kalaycılar, Türkiye’de 27 yıldır ürün ve marka kalitesinin ötesinde satış sonrası hizmetlerde de fark yaratmayı ilke edindiklerini söyledi. Kalaycılar, “Bu kapsamda ilk 7/24 Çağrı Merkezi, ilk mobil servis hizmeti gibi birçok ilki hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Günümüzde de teknolojinin geldiği nokta sayesinde müşteri deneyimini daha ileriye götürebileceğimiz imkânlar elimizde mevcut. WhatsApp üzerinden tüketicilerine hizmet veren ilk şirketlerden biriyiz. Ayrıca bu hizmeti kendi çağrı merkezimize tamamen entegre olarak yürütebilmemiz de oldukça önemli. Çağrı merkezimizden sesli iletişim ile verebildiğimiz tüm hizmetleri WhatsApp üzerinden de sağlayabiliyoruz. Vaillant’ın yıllara dayanan tecrübe ve birikimi ile çağrı merkezimiz ile aynı numara üzerinden, yönlendirme veya aktarmaya gerek kalmadan ihtiyaç duyulan tüm işlemleri sonuçlandırabiliyoruz. Müşteri deneyimini en üst seviyeye çıkarmak için çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL