• Geri dön

  • 389 Görüntülenme

  • 50 Haber

  • 1.293 İşletme görüntülenme


Fakir Hausgeräte’nin yeni markası iYO’nun Bodrum’da gerçekleşen etkinlik görsellerine buradan ulaşabilirsiniz.

FAKİR HAUSGERÄTE BODRUM’DA DÜZENLENEN
ÖZEL BİR DAVET İLE YENİ MARKASI iYO'YU TANITTI
Köklü geçmişinden aldığı güçle yenilikçi ürünler geliştiren Fakir Hausgeräte; yeni markası iYO’nun Bodrum Yalıkavak
Marina'daki ilk satış noktasının açılışını

24 Temmuz Pazartesi günü düzenlediği özel bir davetle kutladı.
Danışmanlığını Uzman Estetisyen Nur Bilen Yavuzer’in üstlendiği iYO davetinde konuklar markanın içten dışa iyiliği düşünen teknolojisini deneyimleyerek keşfettiler

Fakir Hausgeräte’nin yeni markası iYO’nun Bodrum Yalıkavak Marina'daki ilk satış noktasının açılış daveti Fakir Hausgeräte Pazarlama ve E-Ticaret Direktörü Zümrüt Tamer, marka yolculuğunun ilk gününden bu yana marka danışmanlığı ile tüm süreçlere katkı sağlayan Uzman Estetisyen Nur Bilen Yavuzer’in katılımı ve Mert Vidinli’nin ev sahipliğinde 24 Temmuz Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Yalıkavak Marina’daki iYO satış noktasında konuşmalar ve ürün anlatımları ile başlayan etkinlik, Yalıkavak Marina Novikov Restaurant’ın muhteşem manzarasına nazır marka ruhuna uygun hazırlanmış masa dekorasyonu ile taçlanan keyifli yemek ile devam etti. Berrak Tüzünataç, Pelin Karahan, Özlem Avcıoğlu, Aslı Şen ve Dila Tarkan gibi sanat, iş ve cemiyet hayatından değerli konukların katılımıyla gerçekleşen davette iYO’nun marka kuruluş hikayesini marka danışmanı Nur Bilen Yavuzer’den dinleyen misafirler, konuşma sonrasında iYO ürünleri ile içten dışa güzelliğin nasıl mümkün olduğunu birebir deneyimleme şansını yakaladılar.

Sözlerine bu heyecana ortak oldukları için konuklara teşekkür ederek başlayan Uzman Estetisyen Nur Bilen Yavuzer konuşmasında “Fakir Hausgerate güvencesiyle daha sağlıklı bir cilt ve iyi yaşam için çıktığımız bu yolda benim de çok sahiplenerek her aşamasında olduğum iYO ile bugün pek çok güzel duyguyu aynı anda yaşıyorum. iYO, içten dışa iyiliğinizi düşünen teknolojileri ile benim de çok inandığım bir şekilde iyi yaşamı destekleyen tasarımları kendinin en iyi versiyonunu keşfetmek isteyenler için hazırlandı. Bakım rutinlerinin tamamlayıcısı ve destekleyicisi olacak iYO ürünleri; ultrasonik dalgalı, titreşimli ve ısı terapisi özellikleri sayesinde daha sıkı bir cilt ve daha sağlıklı bir görünüm için bundan sonra bizlerle olacağı için benim gibi sizlerin de mutlu olduğunu düşünüyorum ki bunu gözlerinizde görebiliyorum” dedi.

“Odağımız Sensin” diyerek çıktığımız dönüşüm yolculuğumuzda Fakir Hausgeräte ailesi olarak iYO için çok heyecanlı olduklarını belirten Fakir Hausgeräte Pazarlama ve E-Ticaret Direktörü Zümrüt Tamer konuşmasında; “Kendisinin en iyi versiyonunu keşfetmeye hazır bu kadar güzel bakan bir davetli grubu ile burada olduğumuz için öncelikle Sevgili Nur’a sonrasında her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kendisi markamıza ilk günden bu yana o kadar çok şey kattı ki iYO için tüm yaptıkları ve içten dışa tüm iyiliği ile hep yanımızda durmasının bizim için şans olduğunu düşünüyorum. Farkındalıkları ile yaşayan, sağlıklı yaş alma yolculuğunda olan kişiler olarak kendimize iyi bakmak zorundayız. Tam da bu sebeple iYO’nun en iyi sen için, iyiliğin merkezinde bir marka olmasını istedik buna inanarak çalıştık. Tam da bu sebeple içten dışa iyiliğinizi düşünen teknolojisiyle iYO’yu; her zaman, her hali ile şahane hissetmek isteyenlerin beğenisine sunuyoruz. Hayat yolculuğunda, kendinin en iyi versiyonunu keşfetmek isteyenlere iYO’nun çok iyi geleceğine inanıyorum” dedi.

Editöre Not:

İçten Dışa İyiliği Düşünen iYO Teknolojileri Hakkında

Sağlıklı yaş alma yolculuğunda İYO; kalıpların dışında, iyiliğin merkezinde!
Ultrasonik dalga, radyo frekanslı ve EMS fonksiyonlu cilt gençleştirme ve germe cihazı iYO Trio RF Facial Care, ergonomik tasarımı ile cildi canlandırıyor. İki farklı başlık seçeneği bulunan ve her cilt ile mükemmel uyum sağlayan sekiz masaj boncuğu ile cildi gençleştirmeye yardımcı iYO Trio RF Facial Care, hücre metabolizmasında canlandırıcı etkisi ve kolajen yenilemesi sağlıyor.

Ultrasonik titreşim ve pozitif iyon teknolojisi ile derinlemesine cilt temizliği sağlayan ergonomik ve şık tasarımı ile iYO Ultrasonic Skin Scrubber & Lifter’in manyetik açılıp kapanan kapağı hijyeni garantiliyor. Yüksek frekanslı ultrasonik dalga, galvanik iyon teknolojisi ve EMS fonksiyonlu cilt temizleme cihazı, clean ve lift modları ile suyun cildin derinliklerine nüfuz etmesini ve kolajen sentezinin uyarılmasını sağlayarak ipeksi, parlak ve genç bir cilt görünümü sunuyor.

Sonic titreşim teknolojisi ve çift yönlü fırçası ile temizlik sunan iYO Sonic Face Cleansing Brush’ın her cilt tipine uygun opsiyonel başlıkları bulunuyor. 30 güne kadar kullanılabilen Inductive charging stand ile kullanıcı dostu da olan iYO Sonic Face Cleansing Brush yumuşak dupont fırçası ile gözenek kirlerini derinlemesine temizlerken, silikon fırçası sayesinde hassas ciltler için güvenli yüz yıkama deneyimi sunuyor.

iYO kendinin en iyi versiyonunu keşfetmek isteyenler için geliyor...
Üç farklı moda sahip göz ve dudak çevresi bakım cihazı iYO Revitalizing Eye Massager, yatıştırıcı ısı terapisi, canlandırıcı sonic ve kırmızı ışık terapisi ile cildi gençleştiriyor. Isıtma fonksiyonu ile gözlere masaj yaparken kan dolaşımını hızlandırıyor ve yorgun göz altlarını canlandırıyor. Kırmızı ışık tedavisi ile kolajen üretimini uyararak kök hücre yenilenmesini sağlayan ve ince çizgilerin görünümünü azaltan İYO Revitalizing Eye Massager, sonic titreşimleriyle şişlikleri ve koyu halkaları gideriyor.

Sarı, kırmızı ışık ve kızılötesinden yararlanarak cildin derinliklerine işleyen ve canlanmasını sağlayan yaşlanma karşıtı iYO Led Light Skin Booster, taşınabilir kompakt tasarımı ile dikkat çekiyor. Sarı ışık terapisi melanini azaltarak cildi aydınlatırken, kırmızı ışık terapisi ile hücre aktivitesini uyararak vücuttaki doğal kolajen ile elastin üretimini artırıyor ve kırışıklıkların giderilmesine yardımcı oluyor.

Kızılötesi, mavi ve kırmızı ışık terapisi ile boyun ve vücuda bakım yapan iYO Face & Neck Collagen Booster, farklı aparatları ile boyun, çene ve yüz bölgelerinde kullanılabiliyor. Micro Current ve Micro Vibration teknolojileri yaşlanma karşıtı etkiyi artırarak hücrelerin yenilenmesini sağlayarak yaraların daha hızlı iyileşmesine yardımcı oluyor. iYO Face & Neck Collagen Booster, ışık ve renk efektlerine bağlı olarak farklı dalga boyları ile akne kaynaklı bakteri ve iltihabın giderilmesini sağlıyor. Cildin daha hızlı yenilenmesine, yüz kaslarının gençleşmesine, cilt tonunun ve dokusunun iyileşmesine yardımcı oluyor.

İhtiyaçlarını önemseyen, En iyi versiyonuna ulaşmanı destekleyen iYO teknolojileri...
Üç ayrı renkte terapi modlarıyla cilde derinlemesine bakım yapan iYO Led Night Face Mask, kullanışlı şarj standı ile daima kullanıma hazır. Kırmızı ışık ciltteki kolajen, protein oluşumunu artırarak hücre aktivitesini canlandırırken mavi ışığı sayesinde cilt rahatsızlıklarını gideriyor. Kan dolaşımını teşvik eden sarı ışık teknolojisi sayesinde hücre aktivitesine ilham vererek çilleri ve yara izlerini zayıflatıyor. Otomatik ve manuel kullanım modlarıyla kullanım kolaylığı sunarken uzaktan kumandası sayesinde kontrol ediliyor.

Galvanik teknoloji ve ulktrasonik dalga cilt temizleme cihazı iYO Ultrasonic Wave Face Cleanser, üç farklı çapta toplam bin silikon fırçadan oluşuyor. Gözeneklerin içerisindeki kirleri derinlemesine temizleyerek led ışık terapisi sayesinde cilt elastikiyetini artırıyor. Kolay ve ergonomik kullanımı ile iYO Ultrasonic Wave Face Cleanser, oval şekilli fırçası sayesinde zor yüzeylere rahatlıkla ulaşarak cildi temizliyor.

Mikro-akım ve mikro-titreşimleri sayesinde renk terapisi ve ısı ile cilde bakım yapan iYO Compact Collagen Booster, yüz, boyun ve dekolte bölgelerinde kullanılıyor. Isıtma fonksiyonu ile cilde sıcak masaj yaparak bakım ürünlerinin emilimini kolaylaştırırken farklı modları ile parlak ve kusursuz bir cilt tonu oluşturuyor, ince çizgileri, kırışıklıkları yatıştırıyor ve lifting etkisi veriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL