• Geri dön

  • 159 Görüntülenme

  • 50 Haber

  • 1.293 İşletme görüntülenme


Fakir Hausgeräte’nin yeni markası iYO’nun etkinlik görsellerine buradan, ürün görsellerine buradan ulaşabilirsiniz.

Fakir Hausgeräte’nin iyi yaşam odaklı yeni markası iYO; sağlıklı yaş alma konusunda kalıplaşmış alışkanlıkların ötesinde teknolojiler sunuyor

Köklü geçmişinden aldığı güçle 90 yıldır yenilikçi teknolojiler geliştiren
Fakir Hausgeräte’nin İyi Yaşam’a odaklanan yeni markası iYO’nun tanıtımı
Çırağan Palace Kempinski’de düzenlenen özel davetle gerçekleştirildi.
‘İçten dışa iyiliğimi düşünen teknoloji’ söylemi ile Nur Bilen Yavuzer danışmanlığında geliştirilen iYO; sağlıklı yaş alma konusunda kalıplaşmış alışkanlıkların ötesinde birbirinden farklı teknolojilerdeki tasarımları ile öne çıkıyor.

Köklü geçmişinden aldığı güçle 90 yıldır yenilikçi tasarımlar sunan Fakir Hausgeräte; iyi yaşam odağında geliştirilen yeni markası iYO ile sağlıklı yaş alma konusunda kalıplaşmış alışkanlıkların ötesinde teknolojiler sunuyor. Uzman Estetisyen Nur Bilen Yavuzer danışmanlığında ‘İçten dışa iyiliğimi düşünen teknoloji’ söylemiyle doğan iYO’nun tanıtımı Çırağan Palace Kempinski’de 27 Eylül Çarşamba günü düzenlenen özel davet ile gerçekleştirildi.

Fakir Hausgeräte Pazarlama ve Perakende Direktörü Zümrüt Tamer ile Nur Bilen Yavuzer’in iYO teknolojilerini anlattıkları etkinlikte konuklar tasarlanan ürünleri inceleme şansı da buldukları uygulama alanında boğazın keyifli manzarası eşliğinde iYO'nun içten dışa iyiliği sunan teknolojilerini birebir deneyimlediler.

iYO’nun heyecanına ortak olan konuklara hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan Fakir Hausgeräte Pazarlama ve Perakende Direktörü Zümrüt Tamer konuşmasında; “Yenilikçi teknolojileri 90 yıldır geliştiren Fakir Hausgeräte’nin çatısı altında doğan iYO’nun bu anlamlı gününde yanımızda olduğunuz için her birinize teşekkür ediyorum. Günümüz dünyasında hepimiz sağlıklı yaş alma yolculuğunda olan kişileriz ve kendimize içten dışa iyi bakmak zorundayız. Bu bakış açısı ile iYO'da marka danışmanımız yol arkadaşlığı yaptığımız sevgili Nur Bilen Yavuzer ile birlikte herkese iyi gelecek teknolojiler hayal ettik. Kendisinin eşsiz katkıları ile iYO'nun iyi yaşamın merkezinde daha önce hiç sunulmamış olanı vadeden bir marka olması hevesi heyecanıyla bir yolculuğa çıktık. İçten dışa iyiliğinizi düşünen teknolojisiyle iYO’yu her zaman her hali ile sağlıklı ve harika hissetmek isteyen herkes için geliştirdik. ‘İyi yaşamak, iyi hissetmek senin özünde var’ felsefesi ile kendinizle olduğunuz her an kolayca kullanıma imkân tanıyan eşsiz tasarımlarımız ile fark yaratıyoruz. Bugün burada tanışacağınız bire bir deneyimleyeceğiniz kalıpların dışında iyiliğin merkezindeki iYO teknolojilerinin herkese çok iyi gelmesini diliyorum” dedi.

iYO marka danışmanı Nur Bilen Yavuzer etkinlikteki konuşmasında “iYO’yu en başından beri her aşamasında sahiplenerek büyük heyecanla beraberce bugüne getirdik. Yüksek teknolojili tasarımları ile iYO, benim de çok önem verdiğim ve inandığım iyi yaşamı destekleyen bir marka olarak, kendinin en iyi versiyonunu keşfetmek isteyenler için tasarlandı. iYO ile alıştığımız rutinlerin dışına çıkıyoruz; evde otururken ya da herhangi bir şey ile uğraşırken kullanabileceğimiz ürünler ile farklı bir yenilik de sunuyoruz. Teknolojilerine bakarsak iYO’da her ürünün kendi içinde bir inovasyonu mutlaka bulunuyor. Buna özellikle dikkat ettiğimizi söylemek isterim. Radyo frekanslı ve EMS fonksiyonlu cilt gençleştirme, dolgunlaştırma ve sıkılaştırma cihazı iYO Trio RF Facial Care, ergonomik tasarımı ile cildi canlandıran bir ürün olarak dikkat çekiyor. Manyetik açılıp kapanan kapağı ile hijyen sağlayan iYO Ultrasonic Skin Scrubber & Lifter ürünü ultrasonik titreşim ve pozitif iyon teknolojisi ile cilt temizliğinin derinlemesine gerçekleştirirken lifting modu ile kolajen üretimini destekleyerek cildin elastik özelliklerinin artmasını sağlıyor. Yine göz ve dudak çevresi bakım cihazı olan iYO Revitalizing Eye Massager, yatıştırıcı ısı terapisi, canlandırıcı sonic titreşimi ve kırmızı ışık terapisi ile cildi gençleştiriyor. Yaşlanma karşıtı iYO Led Light Skin Booster ise sarı, kırmızı ışık ve kızılötesinden yararlanarak cildin derinliklerine işleyerek canlanmasını sağlıyor. Boyun, çene ve yüz bölgesine bakım yapan iYO Face & Neck Collagen Booster ise Micro Current ve Micro Vibration teknolojileri ile kırmızı ve mavi ışık fonksiyonları sayesinde yaşlanma karşıtı etkiyi artırarak hücrelerin yenilenmesini sağlıyor. iYO tasarımlarının doğru ürünlerle bir arada kullanıldığında bakım rutinlerini değiştirebileceğine inanıyorum” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL