• Geri dön

  • 83 Görüntülenme

  • 50 Haber

  • 1.293 İşletme görüntülenme


Fakir Hausgeräte’nin şık tasarımlı pratik çözümlerinin görsellerinin tamamına buradan ulaşabilirsiniz

Fakir Hausgeräte Üstün Teknolojisi ile Mutfaklarda Harikalar Yaratıyor

Üstün Alman teknolojisini 90 yıldır evlere taşıyan Fakir Hausgeräte; ödüllü Filtre Kahve Makinesi Aroma Gourmet ile leziz kahveler hazırlarken, Chef Pastro ile enfes lezzetlerin hazırlığına yardımcı oluyor.

Köklü geçmişinden aldığı güçle yenilikçi teknolojileri evlere taşıyan Fakir Hausgeräte, ihtiyaçlara uygun tasarladığı ergonomik ve teknolojik mutfak yardımcıları ile hayatı kolaylaştırıyor.

Kahve Tutkunlarına Özel Aroma Ayarı
Kahvenin aromasını yumuşak veya sert olarak ayarlayan Fakir Hausgeräte Aroma Gourmet Filtre Kahve Makinesi, kompakt ve şık tasarımıyla farklı damak zevklerine uygun enfes kahveler sunuyor. Kahve severlere eşsiz bir deneyim vadeden Fakir Hausgeräte Aroma Gourmet Filtre Kahve Makinesi; maksimum lezzet, minimum atık yaklaşımı ile yıkanabilir filtresinin yanı sıra hem sağlıklı hem de modern tasarımlı cam karafıyla fark yaratıyor. Kahve demlenirken bir bardak sıcak kahve alabilmeye imkân sağlayan damlatmama özelliği ve çıkarılabilir su haznesi sayesinde kullanıcısına keyif ve konfor sağlayan Aroma Gourmet Filtre Kahve Makinesi hayatı kolaylaştırıyor.

Chef Pastro Mutfak Şefi’nden Benzersiz Lezzetler
Fakir Hausgeräte Chef Pastro Mutfak Şefi’nin geniş 6 litrelik paslanmaz çelik haznesi sayesinde tüm malzemeleri eşit ve yüksek performansta karıştırmak mümkün... Mutfaktaki tüm yoğurma, çırpma ve karıştırma işlemlerinde mükemmel performans sunan Chef Pastro Mutfak Şefi, 3’ü 1 arada işlevindeki makarna aparatı ve hamur inceltme özellikleri ile fettucine ve spagetti gibi özellikli tatların hazırlığında kolaylık sunuyor. Chef Pastro Mutfak Şefi dokunmatik ekranı sayesinde tek dokunuşla istenilen özelliği ayarlayabilen kolay kullanım sağlarken, zamanlayıcı özelliğiyle yemek hazırlanırken zamanı daha verimli değerlendirme avantajı sunuyor. Paslanmaz çelik çırpıcı, karıştırma ve hamur yoğurma aparatları ile en lezzetli tarifleri kolayca hazırlamaya yardımcı opsiyonel kıyma aparatı paslanmaz çelik bıçaklarıyla eti pratik bir şekilde öğüten Chef Pastro Mutfak Şefi evde kıyma, sosis ve içli köfte hazırlayabilme kolaylığı sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL