• Geri dön

  • 80 Görüntülenme

  • 50 Haber

  • 1.293 İşletme görüntülenme


Saçları Güzelleştirirken Koruyan Teknolojiler Fakir Hausgeräte’de...

Üstün Alman teknolojisini 90 yıldır evlere taşıyan Fakir Hausgeräte, geliştirdiği yenilikçi ve modern tasarımlarıyla farklı ihtiyaçlara ve saç tiplerine uygun saç bakım ürünleriyle saçları zarar vermeden güzelleştiriyor.

Saçlar günlük hayatta havadan, stresten, beslenme ve diğer faktörlerden oldukça olumsuz etkilenebiliyor bu olumsuz etkileri azaltmak için doğru ürünlerin kullanılması oldukça önem taşıyor. Köklü geçmişinden aldığı güçle yenilikçi teknolojiler geliştiren Fakir Hausgeräte’nin inovatif ve kompakt tasarımlı saç bakım ürünleri, saçları yakmadan ve yıpratmadan şekillendiriyor.

Saçları şekillendirirken ısıya karşı koruyan saç maşası...
Fakir Hausgeräte’nin geliştirdiği kreatin ve shea yağı katkılı plakalı Fakir Hausgeräte Sapphire Luxe Wag Maşası, saç şekillendirme sırasında saçın nem dengesini koruyarak daha sağlıklı ve parlak bir görünüme sahip olmasını sağlıyor. Sapphire Luxe Wag Maşası 10 farklı sıcaklık ayarı sayesinde saçların ihtiyacına uygun sıcaklıkta şekil verirken, hafıza kaydı özelliğiyle önceki kullanımları hatırlayarak aynı ısı derecesinde ısınıyor. 360 derece döner kablosu ile kullanım kolaylığı sağlayan Sapphire Luxe Wag Maşası, ısı göstergesi sayesinde sıcaklık ayarını seçmeyi kolaylaştırıyor ve plakalarının hasar almaması için kilitlenebiliyor.

Akıllı zamanlayıcı özelliği sayesinde saçlara şekil vermeden önce seçilen sürede saç tipine uygun şekillendirme yapan ve saçları aşırı ısınmalara karşı koruyan Fakir Hausgeräte Glow Keratin Saç Maşası, keratin ve hindistan cevizi yağı katkılı plakaları ile saçları şekillendirirken kuruma ve kırılmalara karşı koruma sağlıyor. Saç tellerine sağladığı nemlendirici etkisiyle saçların daha sağlıklı ve parlak görünmesini sağlarken otomatik kapanma özelliği ile güvenli kullanım imkanı sunuyor. Sıcaklık ayarının seçimini kolaylaştıran LCD ısı göstergeli Glow Keratin Saç Maşası, 10 farklı ısı ayarı ile saça uygun ısıda şekillendirme sağlarken, 360 derece döner kablosu sayesine kabloların dolanmasını önlüyor.

Verimliliği yüksek, hızlı kurutan ve enerji tasarruflu saç kurutma makinesi...
Verimliliği yüksek ve daha az enerji tüketimi yapan Fakir Hausgeräte Pro Ion Shot Saç Kurutma Makinesi, yüksek teknolojili brushless motor özelliğiyle hızlı kurutma imkânı sağlıyor. Soğuk hava ve hız ayarları sayesinde saç stilini sabitleyerek saçların daha uzun süre kalıcı tutan Pro Ion Shot Saç Kurutma Makinesi, manuel kullanımda üç kademeli hız ayarı ile saç tipine uygun ayarlanabiliyor ve iyon teknolojisiyle saçlarda oluşan elektriklenmeyi, kabarmayı önlüyor. Saçların ihtiyacına göre seçilebilen Baby, Scalp, Manual, Care ve Turbo olmak üzere beş farklı moduyla saç kurutma işlemini kişiselleştirirken, mod özellikli led ekranı sayesinde hız, ısı ve mod ayarlarını manuel olarak seçme imkânı sunuyor. Çıkarılabilir filtresi bulunan Pro Ion Shot Saç Kurutma Makinesi, filtrenin düzenli olarak temizlenmesini böylece makinenin performansını artırarak ömrünün uzamasını sağlıyor.

Buhar özelliği ile saçın nem dengesini koruyan saç düzleştirici...
Havadaki nemi alıp nano su iyonuna çevirerek saçların doğal nem dengesini koruyan ve elektriklenmesini önleyen Fakir Hausgeräte Sapphire Luxe Steam Düzleştiricisi, keratin ve shea yapı katkılı plakaları sayesine saçın sağlıklı ve parlak görünmesini sağlıyor. Üstün teknolojilerle geliştirilen buhar özelliği ile su haznesinde ısınan suyun buharıyla saçı ısının zararından korurken nem dengesini sağlıyor. Saniyeler içinde kullanıma hazır hale gelen hızlı ısınma özelliği ile zaman kazandıran Sapphire Luxe Steam Düzleştirici, kızılötesi ışınları sayesinde ısının saça hassas ve eşit bir şekilde nüfuz etmesini sağlıyor. Sıcaklık ve buhar özelliklerinin kolaylıkla ayarlanabilmesine imkan sağlayan LCD ekranı sayesinde kolay kontrol edilebilir ve pratik bir kullanım avantajı sunuyor. 360 derece döner kablosu ile kullanım kolaylığı sağlarken, ürün kilidi sayesinde kullanılmadığı zamanlarda kapalı kalmasını sağlayıp çizilmesini ve hasar görmesini engelliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL