• Geri dön

  • 1.025 Görüntülenme

  • 81 Haber

  • 775 İşletme görüntülenme


Perakende sektörünün öncü markalarından RAMSEY, koleksiyonlarında her zaman yenilikçi bir anlayışla teknoloji ve modayı buluşturuyor. Geçen yıl tasarlanan ve teknolojinin moda endüstrisinde yapacağı devrimin ayak sesi olarak görülen RAMSEY Isıtan Ceket, “yılın en inovatif ürünleri” arasında gösterildi.

İnovasyon ile şıklığı birleştiren RAMSEY, yenilikçi ürünü Isıtan Ceket ile YouGov tarafından bir yayın kuruluşu için yapılan “Yılın İnovatif Ürünleri” araştırmasında “Giyim Ürünleri” kategorisinde ilk üç marka arasında yer aldı.

Teknoloji ile modayı buluşturan bu yenilikçi tasarımıyla RAMSEY Isıtan Ceket, cep telefonundan kontrol edilebiliyor ve 65 dereceye kadar ısınabilme özelliği ile dikkat çekiyor. Isıtan Ceket, içerisinde bulunan powerbank ile kolayca etkin hale getirilebiliyor.

Gürmen Group Markalardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Doğan konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Yenilikçi bakış açısı ve ileri teknoloji kullanımı, topluma ve çevreye duyarlı bir yaklaşımla ürünlerimizi ve hizmetlerimizi hayata geçirmeye, inovasyon ve Ar-Ge yatırımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

RAMSEY, yenilikçi tasarımları ile dikkat çeken tüm ürünlerini mağazalarda ve www.ramsey.com.tr’de müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL