• Geri dön

  • 1.236 Görüntülenme

  • 81 Haber

  • 775 İşletme görüntülenme


RAMSEY’in Sevgililer Günü için şık hediye alternatifleri özel indirimlerle, hediye alışverişine çıkmaya hazırlanan kadınları bekliyor.

RAMSEY’de erkeklerin gündüzden geceye modaya dair tüm beklentilerini karşılayan şık tasarımlar, Sevgililer Günü’ne özel indirimlerle, hediye alışverişine çıkmaya hazırlanan kadınları bekliyor. RAMSEY mağazalarında ve www.ramsey.com.tr ‘de %50 indirime ek Sevgililer Günü’ne özel seçili ürünlerde +%20 indirim fırsatı var.

Sevgililer Günü’nde sevdiğine şık ve yenilikçi bir hediye arayışında olan kadınlar için RAMSEY, daha uzun ve fit gösteren takım elbiselerden %50 daha hafif ceketlere, pantolondan doğal ve değerli kumaşlardan tasarlanan gömleklere, trikodan kaşmir paltolara, çift taraflı kullanılabilen ya da boyun yastığına dönüşebilen montlara, puffer kabana kadar birçok iddialı alternatifler sunuyor.

Kaşkol, eldiven, parfüm, kol düğmesi, bileklik gibi geniş aksesuar seçeneğine de sahip RAMSEY’de; “Gift Card” da hediye seçiminde zorlanan kadınların kurtarıcısı olabilir.

Unutmayın size söylemeseler de #Erkeklerdehediyeister..!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL