• Geri dön

  • 1.073 Görüntülenme

  • 81 Haber

  • 775 İşletme görüntülenme


RAMSEY’in erkeklerin stiline değer katan şık, konforlu ve yenilikçi tasarımlardan oluşan dış giyim koleksiyonu mağazalarda ve www.ramsey.com.tr ’de satışa sunuluyor.

RAMSEY şık, konforlu ve yenilikçi dış giyim ürünleriyle erkeklerin kış stilini tamamlıyor. Soğuk kış günlerinde erkeklerin moda ile aralarını sıcak tutmasını sağlayan uzun yün ile kaşmir paltolardan kabanlara, bomber ceketlerden puffer ve dokuma montlara, modern tasarımlarıyla her kombine dahil olabilen deri montlara erkeklerin stiline değer katan çok sayıda model RAMSEY mağazalarında ve www.ramsey.com.tr ’de beğeniye sunuluyor.

Koleksiyonda deri, süet, kadife ve fırçalanmış efektli soft yün yüzeyler öne çıkarken mont ve yelek olarak kullanılabilen “TwoinOne”, “ThreeinOne” gibi yenilikçi tasarımlar da RAMSEY’in 2021 kış sezonuyla erkekleri ilk kez tanıştırdığı özel ürünler arasında yer alıyor.

Siz de RAMSEY mağazalarını ya da www.ramsey.com.tr ’yi ziyaret edin, şık ve modern dış giyim ürünleri ile stilinizi tarzınızı tamamlayın!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL