• Geri dön

  • 1.198 Görüntülenme

  • 81 Haber

  • 775 İşletme görüntülenme


RAMSEY Tuxedo Yaz Koleksiyonu mağazalarda ve www.ramsey.com.tr ‘de satışa sunuldu. Erkeklere en özel günlerinde en özel stili sunan RAMSEY; yeni nesil kişiye özel dikim Made to Measure hizmetiyle de kumaşından aksesuarlarına kullanıcısının zevkine ve seçimlerine göre şekillenen smokin ve takım elbiseye sahip olma ayrıcalığı sağlıyor.

RAMSEY Tuxedo Yaz Koleksiyonu ile erkekler en özel günlerinde en özel stile sahip olmanın keyfini çıkaracak. Koleksiyonda yer alan şal desenli ve jakarlı kumaşlarla tasarlanan modern kesimlere sahip klasik siyah smokinlere ekru, lacivert, gri gibi mevsimin dinamizmine uygun renklerdeki modeller de dahil olurken smokin takımlarla klasik yaka ve manşetli gömlekler, desenli kontrast renklerde papyon hatta kravat kullanımları erkeklere hem iddialı hem de modern bir görünüm kazandıracak.

Düğün ve davetlerde smokinleri şık koton-keten t-shirtlerle kombinleyerek alternatif görünümler oluşturma imkanı da sunan RAMSEY Tuxedo Yaz Koleksiyonu’nda papyondan kol düğmesi ve yaka çiçeğine zengin aksesuar grubu da yerini aldı.

Kişiye özel smokin deneyimi!
En özel gününde yine özel bir stil deneyimi yaşamak isteyenlere RAMSEY; yeni nesil kişiye özel dikim Made to Measure ile de ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor. Kumaşından kesimine ve aksesuarlarına kullanıcısının zevkine ve seçimlerine göre şekillenen smokin ya da bir takım elbiseye sahip olmak için RAMSEY’in İstanbul İstinyePark, Zorlu Center, Ankara Panora AVM mağazalarını ziyaret etmek ya da (505) 193 32 80’den randevu oluşturmak yeterli.
RAMSEY’in Made to Measure hizmetini alırken ünlü tasarımcılar EzraTuba’nın önerileri ve katkılarıyla seçim yapmak da mümkün.

RAMSEY Tuxedo Yaz Koleksiyonu mağazalarda ve www.ramsey.com.tr ‘de.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL