• Geri dön

  • 674 Görüntülenme

  • 81 Haber

  • 333 İşletme görüntülenme


Çifte Kavrulmuş Fındıklı Gofret ve Türkiye’nin ilk yenilebilir lattesi

Nestlé’nin çikolatadaki ustalığının temsili Nestlé 1927, çikolata tutkunlarını usta işi iki yeni lezzetle buluşturuyor. “Türkiye’nin İlk Yenilebilir Lattesi” beyaz çikolata, latte kreması ve kahveli bisküvi parçacıklarının mükemmel uyumuyla gofret formunda sunuluyor. Çifte Kavrulmuş Fındıklı gofret ise sütlü çikolata, fındık kreması ve çifte kavrulmuş fındığın benzersiz birlikteliğinden oluşuyor.

1927 yılında Türkiye’nin ilk çikolata fabrikasını kuran Nestlé, Türkiye’de ürettiği ilk çikolatanın anısına çikolata tutkunlarının beğenisine sunduğu Nestlé 1927 ailesini büyütmeye devam ediyor. Nestlé’nin 100 yılı aşkın süredir sahip olduğu çikolata ustalığının eseri Nestlé 1927, şimdi de iki yeni lezzetini çikolata tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Nestlé 1927 Latte, çıtır gofret yaprakları arasına latteli krema ve leziz beyaz çikolata kaplamasından oluşuyor. Son dokunuş olarak beyaz çikolata kaplamasının üzerine kahveli bisküvi parçacıkları eklenerek benzersiz bir gofret deneyimi elde ediliyor.

Çıtır gofret yapraklarının, dolu dolu fındık kreması ve sütlü çikolatayla buluştuğu Nestlé 1927 Çifte Kavrulmuş Fındıklı gofretteki usta dokunuşu ise çikolata kaplamasının üzerindeki çifte kavrulmuş fındık parçalarıyla geliyor. Nestlé 1927’nin çikolata ustalığı yaklaşımından ortaya çıkan bu iki yenilikçi ürün, içeriğine uygun parçacık kullanımı ile de zenginleştirilen tadıyla farklılaşıyor ve gofret tutkunlarına yepyeni bir deneyimin kapılarını aralıyor.

Kampanya filmleri dijital kanallarda

Çıtır çıtır kıvamıyla çay ve kahve keyfinin en güzel eşlikçisi bu iki yeni lezzet, reklam filmleriyle de dijital kanallar üzerinden tüketicilerle buluştu. “Türkiye’nin ilk yenilebilir lattesi” söylemiyle yola çıkan Nestlé 1927, dijital reklam filminde lattenin gofrete dönüşümünü ve ürünün yenilikçiliğini anlatıyor. Nestlé 1927 Çifte Kavrulmuş Fındıklı gofretin anlatıldığı reklam filminde kullanılan fındıkların iki kere kavrulduğu vurgulanarak lezzetinin katlandığı aktarılıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL