• Geri dön

  • 605 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 333 İşletme görüntülenme


Nestlé Health Science Türkiye’nin tüketicilerle buluşturduğu dünyaca bilinen kolajen markalarından Vital Proteins, “Vital Station” etkinliği ile tüketicilerle buluşuyor. İlki Bağdat Caddesi’nde düzenlenen ve Carnaval Turco orkestrasının performans sergilediği etkinlik süresince Vital Proteins’in Collagen Peptides ürününü soğuk ve sıcak kahve eşliğinde deneyimleyen katılımcılar keyifli anlar yaşadı. “Vital Station” etkinliği önümüzdeki günlerde İstanbul dışındaki diğer illerde de gerçekleştirilecek.

Nestlé Health Science Türkiye, kısa bir süre önce tüketicilerle buluşturduğu dünyaca bilinen kolajen markalarından Vital Proteins’in Collagen Peptides ürününün ardından balık kaynaklı Vital Proteins Marine Collagen ile ürün ailesini genişletmeye devam ediyor.

Nestlé Health Science’ın Vital Proteins ürünleriyle Bağdat Caddesi’nde düzenlediği ilk “Vital Station” etkinliğine İstanbullular yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik süresince sıcak ve soğuk kahve ile birlikte katılımcılara ikram edilen Vital Proteins’in Collagen Peptides ürünü, nötr tadı sayesinde herhangi bir sıvının tadını, dokusunu ve kokusunu değiştirmemesi ve günün her saatinde kullanıma uygun olması özellikleriyle dikkat çekti. Carnaval Turco orkestrasının da performans sergilediği ve festival tadında geçen etkinlikte, katılımcılar samba ritimleriyle eğlenceli anlar yaşadı.

Vital Proteins, önümüzdeki günlerde “Vital Station” etkinliğiyle İstanbul dışındaki diğer illerde de tüketicileri ile bir araya gelmeye edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL