• Geri dön

  • 660 Görüntülenme

  • 81 Haber

  • 333 İşletme görüntülenme


Güne besleyici bir başlangıç yapmak için gereken dengeli kahvaltının parçası Nesfit®, “İyi Yaşamak Senin Nesfit’inde” mesajını güçlendiren kampanyaları ile tüketicisine destek oluyor. Nesfit, Nisan ayında başlattığı yeni kampanyasıyla birlikte çekilişle “Walkingpad Katlanabilir Koşu Bandı’’ kazanma şansı sunarak herkesi daha aktif bir yaşama davet ediyor.

Nesfit güne besleyici ve lezzetli bir başlangıç yapmak isteyenler için iyi yaşamı destekleyen kampanyalar hayata geçirmeye devam ediyor. Daha fazla ürünle iyi beslemeye katkı sunan promosyonlu Nesfit paketleri, ürün yanında koşu bandı hediyesiyle herkesi hareket etmeye davet ediyor. Nisan ayı itibarıyla hayata geçirilen kampanya ile tüketiciler, Nesfit paketlerinde yüzde 20 bedava ürünün yanında, çekilişle 100 katlanabilir koşu bandı kazanma şansı da yakalıyor.

Nesfit, herkesi daha aktif bir yaşama çağıran kampanyalarıyla fiziksel aktiviteyi destekliyor. Nesfit’in tam tahıl, yulaf ve pirinç gevreğinden oluşan, besleyici çeşitlerinin yenilenen paketlerinde, “İyi yaşamak senin Nesfit’inde” mesajıyla sporun önemine ve aktif bir yaşam tarzının hayata kattığı pozitif enerjiye vurgu yapıyor.

Lezzetli ve besleyici öğünler sunan Nesfit’in; evde kolayca spor yapabilme rahatlığı sağlayan ve spor yapmak için kendini motive etmekte zorlananları dahi harekete geçirmek amacıyla hediye ettiği “Walkingpad Katlanabilir Koşu Bandı”, katlanabilir olma özelliği sayesinde kullanım sonrasında kolayca toplanarak, yer tutmadan saklanabiliyor.

“İyi Yaşamak Senin Nesfit’inde” diyen Nesfit, güne besleyici bir öğünle ve gülümseyerek başlamak için ilham vermeye devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL