• Geri dön

  • 610 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 333 İşletme görüntülenme


Nestlé Health Science’ın Türkiye’de de satışa sunduğu, dünyaca bilinen kolajen markalarından Vital Proteins, “Vital Station” etkinliği ile tüketicilerle buluşuyor. İlki İstanbul Bağdat Caddesi’nde düzenlenen etkinlikte kullanıcılar, Vital Proteins ürünlerini soğuk ve sıcak kahve eşliğinde deneyimledi. İlgi gören “Vital Station” etkinliği Temmuz ayında Bodrum ve Çeşme’de de gerçekleştirilecek. Vital Proteins yaz boyunca farklı mekanlarda tüketicilerle bir araya gelmeye devam edecek.

Nestlé Health Science Türkiye, kısa bir süre önce tüketicilerle buluşturduğu dünyaca bilinen kolajen markalarından Vital Proteins’in sığır kaynaklı Collagen Peptides ürününün ardından balık kaynaklı Vital Proteins Marine Collagen ile ürün ailesini genişletti.

Nestlé Health Science’ın Vital Proteins ürünleriyle Bağdat Caddesi’nde düzenlediği ilk “Vital Station” etkinliğine İstanbullular yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik süresince sıcak ve soğuk kahve ile birlikte katılımcılara ikram edilen Vital Proteins ürünleri, nötr tadı sayesinde herhangi bir sıvının tadını, dokusunu ve kokusunu değiştirmemesi ve günün her saatinde kullanıma uygun olması özellikleriyle dikkat çekti. Festival tadında geçen etkinlikte; katılımcılar samba ritimleriyle eğlenceli anlar yaşarken, Vital Proteins renkleriyle süslenmiş tasarımlarıyla sempati toplayan motosikletler de Bağdat Caddesi üzerinde İstanbullular ile buluştu.

Vital Proteins, 8 Temmuz’da Çeşme’de, 16 Temmuz’da Bodrum’da, daha sonraki günlerde ise farklı mekanlarda “Vital Station” etkinliğiyle tüketicilerle bir araya gelmeye devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL