• Geri dön

  • 650 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 333 İşletme görüntülenme


Nestlé Health Science Türkiye, Dünyaca Bilinen Kolajen Markalarından Biri Olan
Vital Proteins’i Türkiye’de Tüketicilerle Buluşturdu

Nestlé Health Science Türkiye, dünyaca bilinen kolajen markalarından biri olan Vital Proteins’i Türkiye’deki tüketicilerle buluşturdu. Kolajen ihtiyacını desteklemeye yardımcı Vital Proteins Collagen Peptides ürünü ile Türkiye pazarına giriş yapan Vital Proteins, kullanıcılarını içlerindeki ışığı keşfetmeye davet ediyor. Markanın elçiliğini ise dünyaca ünlü oyuncu Jennifer Aniston üstleniyor.

“İyi hissetmek içimizde başlar” mottosuyla dünyaca bilinen kolajen markalarından biri olan Vital Proteins, Collagen Peptides ürünüyle Türkiye pazarında kullanıcılarla buluştu.

Nestlé Health Science’ın Vital Proteins Collagen Peptides ürünü, kolajen ihtiyacını desteklemeye yardımcı olurken, ister sıcak ister soğuk 200 ml sıvıyla karıştırılabilen formülüyle rahatlıkla tüketilebiliyor.

Hidrolize kolajen içeren Vital Proteins Collagen Peptides, 1 ölçeğinde 10 gram kolajen peptit içeriyor. Nötr tadı sayesinde herhangi bir sıvının tadını, dokusunu ve kokusunu değiştirmeyen, paleo diyetine uygun bir ürün olma özelliği taşıyor. Vital Proteins Collagen Peptide’in marka yüzü ise ünlü oyuncu Jennifer Aniston. 2020 yılında Vital Proteins yaratıcı ekibine yönetici (CCO -Chief Creative Officer) olarak katılan Jennifer Aniston, Türkiye’de gerçekleştirilecek iletişim kampanyalarında da marka yüzü olarak yer alacak.

Vital Proteins Collagen Peptides bir takviye edici gıdadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL