• Geri dön

  • 498 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 333 İşletme görüntülenme


Çocukların gelişiminde önemli bir yere sahip olan kahvaltılara lezzet katan Nesquik Kahvaltılık Gevrekler, kahvaltılık gevrek çocuk segmentinde annelerin 1 numaralı tercihi(*) olduğunu vurgulayan reklam filmini yayınladı.

Çocukların vazgeçilmezi olan Nesquik Kahvaltılık Gevrekler, kahvaltılık gevrek çocuk segmentinde annelerin 1 numaralı tercihi olduğunun belirtildiği reklam filminde, çocukların gözünden markaya duyulan sevgiyi vurguluyor. Filmde, çocukların “Bu kasede ne var?” sorusuna “Güne mutlu başlamak ve hep birlikte eğlenmek var” diyen bir annenin Nesquik ile hikayesi anlatılıyor.

İçeriğindeki Demir ve B6 vitaminiyle bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunan Nesquik, tüketilen bir porsiyonuyla (30 gr) tavsiye edilen günlük beslenme referans değerinin demir için %24’ünü, B6 vitamini için %30’unu karşılıyor.

Güne keyifli ve besleyici bir başlangıç sağlayan Nesquik Kahvaltılık Gevrekler’in McCann İstanbul ajansı tarafından hazırlanan reklam filminin seslendirmesini Doğa Rutkay yapıyor.

*Nielsen (Ağustos 2021-Temmuz 2022) kahvaltılık gevrek çocuk segmenti hane içi ciro payı

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL