• Geri dön

  • 638 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 333 İşletme görüntülenme


Nestlé Health Science Türkiye, kısa bir süre önce tüketicilerle buluşturduğu ve yoğun ilgi ile karşılanan, dünyaca bilinen kolajen markalarından Vital Proteins’in Collagen Peptides ürünün ardından şimdi de balık kaynaklı Vital Proteins Marine Collagen ile ürün ailesini genişletmeye devam ediyor.

Nestlé Health Science Türkiye, dünyaca bilinen kolajen markalarından biri olan Vital Proteins’in Collagen Peptides ürününden sonra şimdi de Marine Collagen ürününü Türkiye’de tüketicilerle buluşturdu.

Takviye edici gıda olan Vital Proteins Marine Collagen, günde 2 ölçek (10 g), ister sıcak ister soğuk 200 ml sıvı ile karıştırılarak günde 1 kez tüketilebiliyor. Nötr tadı sayesinde herhangi bir sıvının tadını, dokusunu ve kokusunu değiştirmeyen ürün, günün her saatinde kullanılabiliyor. Balıklardan elde edilen kolajen kaynağı olan Vital Proteins Marine Collagen, paleo diyetine uygun bir ürün olma özelliği taşıyor.

Vital Proteins ürün ailesine, aynı zamanda Collagen Peptides ve Marine Collagen ürünlerinin kullanım ve taşıma kolaylığı sağlayan tek kullanımlık ambalajları da eklendi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL