• Geri dön

  • 514 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 333 İşletme görüntülenme


Nespresso, kahve tutkunlarını eşsiz Nespresso deneyimiyle buluşturduğu Boutique’lerine yenilerini ekliyor. Marka, Bursa’da açtığı Korupark Boutique ile kahveseverlere Nespresso deneyiminin kapılarını aralarken Türkiye’deki ağını da genişletmeye devam ediyor.

Premium kapsül kahvede dünyanın öncü markası Nespresso, İstanbul, Ankara ve İzmir’in ardından dördüncü büyük şehirde de yerini alarak Bursa’da kahveseverlerle buluştu. Yeni Nano Pop-up Boutique konseptiyle 13. Boutique’ini Bursa Korupark AVM’de açan Nespresso, Türkiye’deki Boutique noktalarını artırmayı sürdürüyor. Deneyim odaklı yaklaşımıyla birebir ve kişiselleştirilmiş iletişime önem veren Nespresso, Bursa’da açtığı ve tasarımıyla dikkat çeken Nano Pop-up Boutique ile profesyonel kahve deneyimini ev konforunda yaşayabilmeleri için Nespresso severlere ulaşmayı hedefliyor.

Marka, kahve tutkunlarının kendi yaşam tarzlarına uygun tat ve ürünleri keşfetmeleri için Boutique’lerinde deneyimi öncelikli tutuyor. Bunun için de kahveseverlere, Boutique’e geldikleri andan itibaren kahve uzmanları aracılığıyla birbirinden farklı notalara sahip, zengin kahve çeşitleriyle ilgili bilgi akışı sağlıyor. Ayrıca ziyaretçilere, kişisel kahve zevkleri ve tercihlerine göre farklı teknoloji ve tasarımdaki kahve makinelerini tanıma fırsatı sunarken, kendileri için en uygun alternatifi seçme imkanı da tanıyor. Markanın kahve ritüellerine şıklık katan özel tasarım aksesuarları da yine Boutique içerisinde kahveseverlerin beğenisine sunuluyor.

Attığı her adımda sürdürülebilir bir değer yaratmayı ve bunu kullanıcılarıyla da paylaşmayı ilke edinen Nespresso, Boutique’lerine yerleştirdiği geri dönüşüm alanları ile bu sorumluluğuna sahip çıkıyor. Sonsuz kere dönüştürülebilir alüminyumla üretilen Nespresso kapsülleri sayesinde kahveseverler, kullanılmış kapsüllerini biriktirerek geri dönüşüm sürecine ortak olabiliyorlar. Bu kapsülleri, diğer Boutique’lerde olduğu gibi Bursa Korupark Boutique’te de yer alan kapsül geri dönüşüm toplama noktasına getirerek geri dönüşüm sürecine katkı sağlanabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL