• Geri dön

  • 814 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 333 İşletme görüntülenme


Nestlé Health Science Türkiye’nin Pure Encapsulations takviye edici gıda ürünleri,
“İyilikten Gelen Destek” mottosuyla geniş bir profesyonel takviye edici gıda yelpazesini kullanıcılar ile buluşturuyor.

Pure Encapsulations ürünleri hem kalite standartlarını gözeten üretim süreçleri ile hem de kullanıcılara verdiği güvenle profesyonel bir iyi yaşam markası olurken, vegan ve vejetaryen dostu, glutensiz içerikli ürünler sunuyor.

Pure Encapsulations ürünleri, renklendirici, tatlandırıcı, koruyucu madde ve yaygın alerjenlerden arındırılmış içerikler kullanılarak üretiliyor ve klinik çalışmalar ile desteklenen eşsiz formülasyonlara sahip.

Pure Encapsulations Cranberry NS ile tatiller yarıda kalmasın
Turna yemişi olarak bilinen bitkiden elde edilen Pure Encapsulations Cranberry, 1 kapsülde 500 mg Patentli Cran-Max® içeriyor. 11 yaş ve üzerinde, öğünler arasında 1’er kapsül olmak üzere günde 1-3 defa kullanılması tavsiye ediliyor.

Yaz boyunca Pure Encapsulations Bromelain yanınızda
Pure Encapsulations Bromelain, ananas ekstraktının kök kısmından elde edilen, 2400 GDU (jelatin parçalama birimi)’ya sahip, 1 kapsülünde 500 mg bromelain enzimini içeren takviye edici gıdadır. 11 yaş ve üzerinde, öğünler arasında 1'er kapsül olmak üzere günde 1-4 defa kullanılması tavsiye edilir.

Pure Encapsulations Mineral 650A, yaz aylarında artan mineral ihtiyacını karşılamaya yardımcı oluyor
Artan sıcaklarda mineral kaybının önüne geçmek için Pure Encapsulations Mineral 650A, 9 farklı mineral içeriyor. Kalsiyum, Magnezyum, Çinko, Manganez, Bakır, İyot, Demir, Krom, Selenyum içeren bu ürün 11 yaş ve üzerinde, öğünlerle birlikte 1'er kapsül olmak üzere günde 3 defa kullanılması öneriliyor.

Pure Encapsulations All in One: günlük multivitamin ve mineral desteğiniz
Günlük hayatın yoğun temposunda genel beslenmesini zenginleştirmek ve çeşitli hale getirmek isteyenler için geliştirilmiş Pure Encapsulations All in One, 16 farklı vitamin ve mineral içeriğinin yanı sıra Koenzim Q10 ve üzüm tohumu ekstresi de içeriyor. 11 yaş ve üzeri kullanıcılarda öğünler ile birlikte günde 1-2 kapsül kullanılması öneriliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL