• Geri dön

  • 402 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 333 İşletme görüntülenme


Kahve anlarına değer katan Nespresso, kahveseverlerle arasındaki bağı ulaşım kanallarına yeni eklediği Nespresso Mobil Uygulaması ile daha da güçlendiriyor.

Kahve konusunda uzmanlık, tutku ve özenini aktarmada tecrübeli bir marka olan Nespresso, değer zincirinin her aşamasında Nespresso severlere doğrudan, ayrıcalıklı ve kişiye özel bir deneyim sunmaya devam ediyor. Marka bu bakış açısıyla kahveseverlerle buluştuğu iletişim kanallarına bir yenisini daha ekledi. 1 Kasım itibarıyla Android ve iOS destekli mobil cihazlardan yüklenebilen Nespresso Mobil Uygulaması, kahveseverlere yepyeni bir erişim fırsatıyla farklı bir deneyimin de kapılarını açıyor.

Kolay ve pratik sipariş imkanının yanı sıra kahve, makine ve aksesuarların yıl sonuna kadar ücretsiz olarak sipariş edilmesini mümkün kılan uygulama özelinde dönemsel olarak dikkat çekici ve cazip kampanyaların da düzenlenmesi planlanıyor.

Nespresso, Türkiye’de 12 farklı noktada yer alan boutique’leri, https://www.nespresso.com.tr web sitesi ve müşteri hizmetlerine Nespresso Mobil Uygulaması’nı da ekleyerek tam dört kanaldan kahveseverler için ulaşılabilir olacak. Her zaman ayrıcalıklı ve kişiselleştirilmiş deneyime odaklanan marka, sağladığı bu omni-channel yaklaşımıyla kahveseverleri birbiriyle uyumlu, bağlantılı ve bütünleşik bir deneyim yolculuğuna çıkarıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL