• Geri dön

  • 155 Görüntülenme

  • 82 Haber

  • 333 İşletme görüntülenme


Nespresso, lüks Fransız giyim markası Fusalp işbirliği ile hazırladığı yeni yıl koleksiyonunu beğeniye sundu. Sınırlı sayıdaki Nespresso x Fusalp kahve koleksiyonu, özel aksesuarları ve tamamlayıcı lezzetleri ile kahveseverleri unutulmaz kahve anlarının yaşandığı stil sahibi bir yılbaşı kutlamasına davet ediyor.

Nespresso, yeni yılla birlikte kışın karlı soğuk günlerine sıcacık çok özel bir koleksiyon ile merhaba diyor. Marka, lüks Fransız giyim markası Fusalp ile bir araya gelerek kahveseverleri bu kez Alp’lerin bembeyaz ve muhteşem zirvelerinden ilham alan kahve koleksiyonuyla buluşturuyor. İki markayı bir araya getirense modern ve sofistike stil anlayışları... Nespresso x Fusalp koleksiyonu hem Original hem de Vertuo kahve sistemleri için tatlıdan baharatlıya aromalı ve sade kahveler içeriyor. Festive Black Espresso (Original) ve Festive Black Double Espresso (Vertuo), Frosted Caramel Nut (Original ve Vertuo) ile Seasonal Delight Spices’dan (Original ve Vertuo) oluşan bu üç farklı lezzet, özel bir zaman dilimi olan yeni yıl dönemi için sınırlı sayıda satışa sunuluyor. Fusalp’in ikonik elmas desenini merkezine alan koleksiyonda ayrıca aynı desenle tasarlanan aksesuarlar da yer alıyor.

Festive Black Espresso ve Festive Black Double Espresso ile kış kaçamağı
Nespresso’nun her yıl farklı konseptlerle imzasını attığı ve koleksiyonun bir lezzetini aynı isimle onurlandırdığı “Festive”, yani yeni yıl dönemi, büyük bir heyecanla bekleniyor. Marka, Espresso ve Double Espresso olarak hazırladığı Festive Black kahveleriyle bu keyifli anları daha da özel kılarak kutluyor. Nespresso, yılbaşı dönemine özel bu seneki kahve ve aksesuarlarını, Fusalp ile birlikte Alpler-kış harikaları konseptinde hazırladı. Festive Black Espresso ve Festive Black Double Espresso, Honduras ve Uganda ağırlıklı Arabica çekirdeklerinin karışımı büyülü bir lezzet dünyasının kapılarını aralıyor. Kavrulmuş odunsu aromalar, reçelli meyve notasının parıltısı ve baharat notaları yeni yıl keyfine eşlik ediyor. Sade ya da bir miktar süt ile tüketilebilen Festive Black Espresso (Original) ve Double Espresso (Vertuo), bu kış Alp dağlarında sıcak bir yolculuğa çıkarıyor.

Seasonal Delight Spices ile iç ısıtan tatlar
Narenciye ve baharatlı sıcak içeceklerden esinlenen kahve, Avrupa’da yeni yıl coşkusunun yaşandığı sokak pazarlarında bir gezintiye çıkarıyor. Güney Amerika Arabica çekirdeklerinden oluşan harman, narenciye aroması, tarçın ve karanfil notaları içeren hoş baharat karışımı ile kış aylarında kahve molasına yeni ve sıcacık bir anlam katıyor.

Frosted Caramel Nut ile yeni yıl ruhu
Latin Amerika ve Afrika Arabica çekirdeklerinin pürüzsüz bu kahve karışımı tam manasıyla yeni yıl ruhunu yaşatıyor. Hafif karamel ve badem aroması ile tüm yıl boyunca sabırsızlıkla beklenen yılbaşı kutlamalarının da başrolünü alıyor. Maltlı tahıl notası, iç ısıtan karamel aromasıyla bütünleşirken, son olarak damakta açığa çıkan bademli vanilyalı bisküvi notası tatlı bir iz bırakarak bu keyif anını bir üst noktaya taşıyor.

Nespresso, sevdikleriyle birlikte farklı kahve stilleri yaratarak kahve keyfine bir de yeni yıl havası katmak isteyenler için birbirinden stil sahibi, iç ısıtıcı kahve tarifleri de paylaşıyor.

TOASTED MARSHMALLOW LATTE

Malzemeler:

Original için 2 Kapsül Festive Black Espresso (2x40 ml) / Vertuo için 1 Kapsül Festive Black Double Espresso (80 ml)
%1,5 Yağlı Süt (120 ml)
Marshmallow (2-3 Adet)
Köknar Dalı (1 Adet)
Bitter Çikolata (2 g)

Hazırlanışı:
%1,5 yağlı 120 ml sütü Nespresso Barista cihazınıza ya da Aeroccino 4’ünüze dökün. Barista cihazınızın kapağını kapatıp “Hot Latte Macchiato” (Original) / “Latte Macchiato” (Vertuo) tarifini seçin ve başlat düğmesine basın. Aeroccino 4 kullanıyorsanız başlat düğmesine basarak sütünüzü ısıtın. Kahve fincanınıza Original için 2 kapsül Festive Black Espresso (80ml) / Vertuo için 1 kapsül Festive Black Double Espresso hazırlayın. Sıcak sütü ve köpüğü fincana ilave edin. Bir kürdan üzerine 2 ya da 3 adet marshmallow yerleştirerek hafifçe kızartın. Marshmallow’ları yavaşça fincanın üzerine yerleştirin ve bir çam ağacı yaprağı ile kahvenizi süsleyin. Dilerseniz kahvenin üzerine az miktarda çikolata taneleri serpebilirsiniz.

Alp şıklığında hediyeler
Spor-şık siluetiyle hem kayak pistlerine hem de pist dışına Fransız zarafetini taşıyan Fusalp ile rafine ve özenli kahve anlarının yaratıcısı Nespresso’nun ortaklığı, yılbaşını en özel şekilde kutlamaya davet ediyor. Bunun için de koleksiyonun bir parçası olarak yine sınırlı sayıda ve özenle hazırlanmış hediye alternatifleri sunuluyor. Fusalp’in modern ve sofistike ikonik elmas deseninden esinlenerek tasarlanan Nomad Seyahat Termos’u ve Kahve Kupası, işbirliğinin zarif ruhu ile Alp dağlarındaki şık havayı yansıtıyor. Her an her yerde kahve keyfi için Nespresso’nun Nomad Seyahat Termos’u ise şimdi Fusalp’in ikonik gece mavisi rengiyle mevcut olan seriye heyecan ve yenilik getiriyor.

Sınırlı sayıdaki Nespresso x Fusalp kahve koleksiyonu ile hediyelik lezzet ve aksesuarları Nespresso Boutique’leri, www.nespresso.com.tr/tr ve Nespresso Mobil Uygulamasında.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL